L'Informatiu: L'informatiu migdia -  10/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 10/04/12

10/04/2012 00:25:28
L'informatiu migdia -  10/04/12 L'informatiu migdia -  10/04/12
L'informatiu migdia - 10/04/12 00:25:28 10/04/2012
Sinopsis

Les Comunitats Autònomes hauran d'adaptar el seu pressupost a l'estalvi de 10mil milions d'euros en Sanitat i Educació anunciat pel Govern Central... Mariano Rajoy va prendre la decisió després de reunir-se amb els titulars d'aquests ministeris... L'aplicació de la mesura, però, s'haurà de negociar amb les Comunitats Autònomes abans de finals de mes.

Des d'avui ja es pot demanar i confirmar per internet l'esborrany de la declaració de la renda de 2011. Entre les novetats? puja el màxim deduïble per compra d'habitatge, desgrava la rehabilitació per a més contribuents i per més quantitat, es recupera l'impost de patrimoni i desapareix la deducció per naixement o adopció.

Els veïns de Rasquera decideixen avui en referèndum si permeten que al poble es cultivi marihuana per a l'Associació Barcelonina Cannàbica d'Autoconsum. Segons l'ajuntament, amb el que guanyarien amb la plantació eixugar el dèficit. La legalitat del projecte,però, ha generat friccions entre govern i oposició i entre els mateixos veïns.

Descomptes durant tot l'any. És la via que han trobat els comerços de Barcelona per remuntar les vendes, que continuen a la baixa... Una manera també d'adaptar-se al nou perfil de consumidor que, amb la crisi, compra menys i més barat. Molts comerços acusen la competència dels basars xinesos o de les botigues amb horaris més flexibles.

El Barça rep avui el Getafe al Camp Nou amb l'objectiu de situar-se, provisionalment, a un punt del Reial Madrid. Alves s'ha entrenat aquest matí amb el grup mentre que Piqué encara ho ha fet al marge. Tot i que Guardiola insisteix en que la lliga està molt difícil, el president Sandro Rosell es mostra més optimista.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán