L'Informatiu: L'informatiu migdia - 10/02/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 10/02/12

10/02/2012 00:25:31
L'informatiu migdia - 10/02/12 L'informatiu migdia - 10/02/12
L'informatiu migdia - 10/02/12 00:25:31 10/02/2012
Sinopsis

El Govern aprova una reforma laboral que qualifica d'agressiva, completa i profunda. D'aqui a uns moments la Ministra d'Ocupació i Seguretat Social en donarà els detalls. D'entre les poques coses que n'han transcendit, se sap que abaratitrà l'acomidament, incentivarà la contractació a temps parcial i de joves i flexibilitzarà l'aplicació dels convenis.

A Barcelona Jordi Hereu ha anunciat que marxa de l'ajuntanment. De moment deixa la presidencia del grup socialista i també renunciarà a l'acta de regidor.

La Generalitat defensa la seva actuació en el tancament d'Spanair i acusa Iberia, Aena i l'Estat de la seva fallida. Andreu Mas-Colell i LLuis Recoder han dit al Parlament que hauria estat tan irresponsable continuar invertint a l'arolínia com no haver-ho fer un any abans. Un centenar de treballadors han protestat a les portes del Parlament.

2 de cada 3 cotxes que es venen són de segona mà i, en el 60% dels casos, la compra-venda es fa entre particulars. El parc automobilístic espanyol s'ha convertit en el més vell d'Europa. Prop de la meitat dels cotxes que hi circulen tenen més de 10 anys. La gent sap que és un risc però la butxaca apreta.

Sitges ultima els preparatius d'una nova edició del carnaval marcada per la retallada del pressupost, que segons els organitzadors, el públic no notarà. També s'avança l'horari de sortida de les rues i canvia l'itinerari. És un dels molts municipis catalans, com Montcada i Reixach, on treballen a contrarellotge per disfrutar de la festa de la disbauxa.

Marc Gasol serà el segon jugador espanyol en disputar el partit de les estrelles de l'NBA. Aquesta matinada l'han escollit per ser un dels suplents de l'equip de la conferència Oest. El seu germà Pau, en canvi, n'ha quedat fora després de participar en les 3 últimes edicions.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán