L'Informatiu: L'informatiu migdia - 09/11/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 09/11/12

09/11/2012 00:20:18
L'informatiu migdia - 09/11/12 L'informatiu migdia - 09/11/12
L'informatiu migdia - 09/11/12 00:20:18 09/11/2012
Sinopsis

Amb l'inici oficial de la campanya electoral, els partits ja demanen directament el vot. CiU ho fa, fins i tot, als qui mai els han votat pel moment excepcional, diuen, que estem vivint... El PSC diu que l'independentisme és una cortina de fum i se centra en la reactivació l'econòmica... El PP llença un missatge d'unitat i assegura que és l'únic vot útil... Esquerra aposta per l'estat propi i d'esquerres i Iniciativa per les alternatives a la política d'austeritat... L'objectiu de Solidaritat és la Indpendència pel 2014 i el de Ciutadans, la defensa de la unitat d'espanya i de la constitució.

Iberia prepara un pla de viabilitat que preveu acomiadar 4.500 treballadors, xifra que representa un 22% de la plantilla. També baixarà el sou a la resta d'empleats i eliminaran les rutes menys rendibles. L'anunci l'han fet l'endemà de l'Opa de Iberia i British Air ways sobre Vueling.

Una família del barri de Ciutat Meridiana de Barcelona que estava a punt de ser desnonada arriba a un dels primers acords amb Catalunya Caixa. Es quedaran a casa a canvi de pagar un lloguer de 200 eurUs al mes. La pressió veinal i la mediació de l'Ajuntamet han estat claus per aconseguir el pacte.

En un any i mig el banc de llet materna de Catalunya recull mil litres de llet de dones que la dónen de manera altruista. Els principals destinataris són els nadons prematurs perquè la llet materna és insustituïble a l'hora d'enfortir-ne les defenses i de facilitar-los la digestió.

Carles Puyol ja s'entrena al mateix ritme que els seus companys i podria ser la gran novetat del Barça a Mallorca. Tornaria 5 setmanes després de luxar-se el colze. L'equip vol refer-se de la derrota a Glasgow i mantenir-se al capdavant de la Lliga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán