L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 09/09/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 09/09/13

09/09/2013 00:24:43
L'Informatiu migdia - 09/09/13 L'Informatiu migdia - 09/09/13
L'Informatiu migdia - 09/09/13 00:24:43 09/09/2013
Sinopsis

Quan falten dos dies per la Diada es confirma el diàleg entre els governs espanyol i català. Avui ha estat la mateixa vicepresidenta catalana que, a banda de dir que anirà a la cadena humana independentista, ha assegurat que els contactes són molts i discrets. Des d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha dit que confia en el compromís del president Mas de celebrar una consulta l'any vinent. I el PP català demana a l'executiu claredat i que digui al mateix a Mariano Rajoy i a Esquerra Republicana.

Primera de les quatre jornades de vaga del sector de les ambulàncies concertades. Els serveis mínims garanteixen les urgències i els trasllats per fer quimioteràpia o diàlisi. Els sindicats asseguren que el seguiment és del 90%..Protesten per la reducció d'un 9,2 per cent del sou que se'ls aplica des del juliol.

Els sindicats del sector educatiu critiquen l'optimisme de la conselleria d'Ensenyament i anuncien un nou curs marcat per les retallades i demanen a mestres i pares que el primer dia de classe mostrin el seu malestar.

Aquest esprai és el nou ADN del mobiliari urbà de Santa Coloma de Gramanet. És un producte que permet identificar d'on és i, si hi ha un robatori, poder-lo recuperar. En l'últim any el municipi ha patit tres grans robatoris amb un cost de 100 mil euros.

El president del Barça Sandro Rosell assegura que ell no hauria pagat mai 100 milions d'euros per Bale i que el Madrid va intentar torpedinar el fitxatge de Neymar fins l'últim moment. Rosell també diu que no deuen res a Abidal i que no veu Casillas com el substitut de Valdés.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán