L'Informatiu: L'informatiu migdia - 09/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 09/01/12

09/01/2012 00:24:14
L'informatiu migdia - 09/01/12 L'informatiu migdia - 09/01/12
L'informatiu migdia - 09/01/12 00:24:14 09/01/2012
Sinopsis

Andreu Mas-Colell alerta que l'augment de l'IRPF aprovat pel govern central ofega Catalunya i expandeix la bretxa del dèficit fiscal territorial. L'increment situa Catalunya amb una pressió fiscal de les més altes del món però, en paraules del conseller d'economia, amb serveis mediterranis. L'executiu espanyol insisteix en què l'augment d'impostos és temporal.

CÀMERA Bon dia... I el president de la Generalitat Artur Mas es reuneix avui amb el viceprimer ministre britànic i altres dirigent europeus per buscar avals als seus plans d'estalvi i auseritat.

Els alcaldes de la comarca del Garraf demanen que es mantinguin les bonificacions dels peatges dels Túnels i de Cubelles. Diuen que els 12 euros diaris que han de pagar per anar i tornar, des del dia 1, són una barrera econòmica per a les empreses. A Mollet l'ajuntament i el texit industrial també reclamen que es mantigui la bonificació del 100%.

Valls condemna amb un minut de silenci la mort d'un nadó de cinc mesos presumptament a mans del company sentimental de la seva mare. El detingut, que ha passat avui a disposició judicial, té antecedents per violència de gènere i li havien dictat una ordre d'allunyament de la seva ex-parella.

Aquest institut del Vendrell és el vuitè a Catalunya que des d'avui fa jornada intensiva. Ensenyament ha autoritzat el nou horari escolar, que serà d'un quart de 9 a tres quarts de 3 del migida, perquè alguns nens necessitaven més d'un hora per anar a dinar a casa.

El derbi entre Espanyol i Barça va acabar amb empat i amb polèmica. Cesc va avançar els de Guardiola i Alvaro Vazquez va empatar per als de Pochettino, però al temps afegit els blaugrana van reclamar penal per unes mans clares de Raúl Rodríguez dins de l'àrea. El Barcelona queda a 5 punts del Madrid.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán