L'Informatiu: L'informatiu migdia - 08/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 08/11/11

08/11/2011 00:23:44
L'informatiu migdia - 08/11/11 L'informatiu migdia - 08/11/11
L'informatiu migdia - 08/11/11 00:23:44 08/11/2011
Sinopsis

Alfredo Pérez Rubalcaba acusa Mariano Rajoy d'ambiguitat i de falta de propostes concretes per sortir de la crisi... i Rajoy li pregunta ¿per què el govern socialista no ha aplicat fins ara les propostes que diu tenir. Els 5 milions d'aturats van ser l'argument principal del candidat popular, mentre que el socialista va denunciar que el PP té un programa ocult per retallar prestacions socials i apujar impostos com l'IVA.

El futur del 9% de les farmàcies està en perill a conseqüencia de les retallades al sector i els retards en els pagaments per part de la Generalitat. Les farmàcies catalanes deuen prop de 42 milions d'euros als proveïdors i diuen que, en alguns casos, només poden suministrar determinats fàrmacs sota demanda. Uns mil farmacèutics han perdut la feina.

Cacaolat es queda a Santa Coloma de Gramenet, on s'instal·larà la nova planta de la firma. Serà a les instal.lacions de l'antiga fàbrica de Damm, companyia que es converteix en la nova propietària de Cacacolat juntament amb Cobega i Victory Turnaround. Hi invertiran més de 130 milions d'euros.

Conduir ebri es motiu de sanció. Però què passa si transitem per la via en aquest estat no en un vehicle de motor sino en un cavall? Doncs els genets també poden ser sancionats. Els mossos han multat amb 500 euros aquest home per circular begut damunt la seva euga. La norma també és aplicable a bicicletes,patins, monopatins i vianants.

El Barça i l'Hospitalet preparen a porta tancada l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. Els de Guardiola, amb els 8 internacionals espanyols al capdavant, s'enfrontaran demà a un equip amb una clara emprenta blaugrana. El tècnic Jordi Vinyals i 7 jugadors es van formar a la Masia.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán