L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 08/06/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 08/06/2012

08/06/2012 00:25:52
L'Informatiu migdia - 08/06/2012 L'Informatiu migdia - 08/06/2012
L'Informatiu migdia - 08/06/2012 00:25:52 08/06/2012
Sinopsis

CRISI BANCÀRIA - Mas-Colell creu que l'ajuda de la Unió Europea és part de la solució

El Conseller d'Ecomomia assegura que el rescat dels bancs espanyols per part de la Unió Europea seria un bon punt de partida per sortir de la crisi. Diu que cal una solució ràpida perquè la situació està afectant l'estabilitat d'Espanya i d'Europa. Precisament el Ministeri d'Economia acaba d'anunciar una tercera onada de provisions i injecció de capital per a la banca..

Violència de gènere- DETENEN UN HOME A L'HOSPITALET

Els mossos d'esquadra detenen a l'Hospitalet de Llobregat un home de 73 anys acusat de matar la seva dona, de 70, llençant-la pel balcó. Si es confirma, aquest seria el vuitè crim per violència de gènere d'aquest any. L'ajuntament de la ciutat ha convocat aquest migdia una concentració de condemna.

Xarxa solidària - VEÏNS QUE AJUDEN ALTRES VEÏNS

A Barcelona la solidaritat entre veïns de barris com la Gineueta, el Poblenou o Ciutat Meridiana ajuda els ajuda a cobrir necessitats bàsiques... Han creat xarxes que recullen diners per menjar i roba; i també fan cursos de formació per ajudar a la inserció dels joves a l'atur.

El claustre de Mas del Vent- INVESTIGUEN SI ÉS ROMÀNIC AUTÈNTIC

És el claustre d'estil romàmic de Mas del Vent localitzat a una finca de Palamòs, al baix Empordà. Avui l'hem pogut veure d'aprop. Els advocats dels propietaris confirmen que el van comprar l'any 58 a Madrid per un milió de pessetes. Els tècnics de patrimoni de la Generalitat encara no s'han pronunciat, però sobre el terreny,els experts cada cop estan convençuts que és autèntic.

Arrenca l'Eurocopa - POLÒNIA I GRÈCIA AIXEQUEN EL TELÓ

La gran festa del futbol europeu arrenca avui amb el partit entre una de les amfitriones, Polònia, i Grècia. Els polonesos volen començar la "seva" Eurocopa amb una victòria i per fer-ho compten amb tres campions de la Bundeslliga... Robert Lewandowski, amb 22 gols aquesta temporada, serà un fix a la davantera. L'equip és optimista.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán