L'Informatiu: L'informatiu migdia - 07/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 07/11/11

07/11/2011 00:23:46
L'informatiu migdia - 07/11/11 L'informatiu migdia - 07/11/11
L'informatiu migdia - 07/11/11 00:23:46 07/11/2011
Sinopsis

Els veïns desallotjats per l'obertura d'un esvoranc de 20 metres a la plaça Isop, al barri de la Teixonera de Barcelona, podran tornar a casa aquesta tarda després de dormir fora tres nits... El forat el podria haver provocat la rebentada d'una canonada. L'ajuntament ha anunciat que revisarà tot el subsòl del Carmel format per torrenteres i pous.... Els que, de moment, no poden tornar a casa són la trentena de veïns desallotjats a Lleida per l'aparició d'unes esquerdes a casa seva.

És la imatge que deixen els cinc dies de pluja: rius a punt de desbordar-se, sobretot a les comarques gironines, on hi ha camins i carreteres locals tallades i molts camps negats. Protecció Civil, que manté activada la prealerta per inundacions, recomana extremar les precaucions a tocar de rius i rieres.

Pendents del judici per la mort de 5 treballadors, el 2006, en una obra del carrer almogàvers de Barcelona...El judici estava previst per aquest migdia però, de moment, no s'ha celebrat... L'empresa responsable de l'obra - el grup immobiliari Habitat - intenta arribar a un acord amb les families.

L'únic cara a cara entre Rubalcaba i Rajoy marca aquest quart dia de campanya electoral. Mentre els dos candidats dediquen la jornada a preparar el debat, la resta de partits el critiquen. CiU i ERC coincidexen que els interessos de Catalunya en queden exclosos i per ICV multiplica els defectes de la democracia.

El Barça va empatar amb l'Athletic de Bilbao en un gran partit de tots dos equips a San Mamés. Els bascos es van avançar dues vegades, però a l'últim minut Messi va fer l'empat a 2 i va mantenir als blaugrana invictes a la lliga. Això sí, el Reial Madrid ja té 3 punts d'avantatge.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán