L'Informatiu: L'informatiu migdia - 07/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 07/01/12

09/01/2012 00:21:36
L'informatiu migdia - 07/01/12 L'informatiu migdia - 07/01/12
L'informatiu migdia - 07/01/12 00:21:36 09/01/2012
Sinopsis

Molts articles a meitat de preu i allau de compradors en el primer dia d'unes rebaixes esperades amb les que els comerciants esperen refer-se d'una fluixa campanya de Nadal. Miquel Angel Fraile, portanveu dels comerciants, ha criticat la manca de concreció de les mesures d'ajust i considera que si es fessin públiques ajudaria tan als consumidors com a tot el comerç.

Carme Chacón dóna el tret de sortida a la seva candidatura per la secretaría general del PSOE amb un acte amb militants i simpatitzans a la localitat d'Olula del Río, a Almeria. L'ex-ministra de defensa recorda que és la terra dels seu pare i dels seus avis, i destaca, més enllà dels origens, el compromís amb els ideals i amb els militants.

L'escriptor santanderí Alvaro Pombo guanya el premi nadal, el més antic en literatura en castellà, amb "El temblor del heroe" , una novela que disecciona la insensibilitat i la manca d'empatia devant del dolor dels altres. I Rafael Nadal convenç al jurat del premi Josep Pla amb una narració de tints autobiogràfics, la història d'una familia nombrosa a la girona de la posguerra, Quan erem feliços.

Barça i Espanyol ultimen els detalls pel derbi de demà. Al Barça la gran novetat és Iniesta que ja té l'alta mèdica. Pochettino ha decidit fer una doble sessió... Aquesta tarda es tornaran a entrenar i després donarà la llista de convocats.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán