L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 06/05/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 06/05/13

06/05/2013 00:25:38
L'Informatiu migdia - 06/05/13 L'Informatiu migdia - 06/05/13
L'Informatiu migdia - 06/05/13 00:25:38 06/05/2013
Sinopsis

La xifra d'inscrits al Servei Català d'Ocupació va caure a l'abril en més de 7 mil persones. És el segon mes consecutiu que baixa i la xifra total de registrats a les llistes de l'atur és ara de prop de 657 mil. ...A Espanya també ha baixat: en aquest cas en 46 mil persones i el total torna a situar-se per sota dels 5 milions. Han baixat tots els sectors pero especialment el dels serveis. Avui ens centrarem en el col.lectiu de més de 50, un dels que ho té més dificil per trobar feina.

La presència del PSC marca les hores prèvies a la trobada. Els socialistes consideren que està fora de lloc la carta de Carme Chacón en la què critica la participació a la cimera... El PP català diu que Navarro s'equivoca en ser còmplice d'Artur Mas.

Dos interns s'han fugat aquest matí de la presó de Tarragona i se n'ha detingut un altre que ho intentava.... La setmana passada ja es va escapar un pres de la Model a Barcelona que segueix en cerca i captura.

Comença el termini per demanar cita prèvia per fer la declaració de la renda. Els gestors adverteixen que aquest any molts afectats per una Expedient de Regulació d'Ocupació hauran de declarar la indemnització si no van acordar el contrari.

El Barça és a només 2 punts de reconquerir el títol de Lliga després de la victòria per 4-2 davant del Betis. Leo Messi va jugar l'última mitja hora de partit i va ser clau. Va revolucionar el joc de l'equip i va fer dos gols. Una ensopegada del Madrid dimecres faria campió al Barça.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán