L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 05/12/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 05/12/12

05/12/2012 00:25:03
L'Informatiu migdia - 05/12/12 L'Informatiu migdia - 05/12/12
L'Informatiu migdia - 05/12/12 00:25:03 05/12/2012
Sinopsis

La Consellera d'ensenyament en funcions, Irene Rigau, veu in-ten-cio-nalitat política de diluir el paper del català darrera la reforma educativa proposada pel Ministre d'Educació... José Ignacio Wert nega radicalment que l'avantprojecte vagi en contra de la immersió linguïstica i que menystingui el català... Ahir Rigau va abandonar la reunió que es feia al Ministeri amb els consellers de totes les comunitats autònomes. Avui ha estat el secretari d'Universitats, Antoni Castellà qui NO ha anat a la conferència de política universitària que també presideix el Ministre d'Educació.

Pistes d'esquí i zones de muntanya, principals destinacions d'aquest pont de la Constitució i la Immaculada. Les estacions acumulen gruixos de fins a 40 cm després de la forta nevada caiguda al Pirineu. Els accessos al Pirineu concentraran els principals problemes viaris. Tot i això les reserves pel pont i el Nadal han caigut un 9% per efecte de la crisi.

Menús anticrisi a Barcelona per menys de 5 euros. És la proposta de 3 estudiants de periodisme que han creat un bloc amb restaurants i bars on es pot menjar bé i barat. La pàgina ha rebut milers de visites: el que va començar com un treball universitari es pot convertir ara en la seva sortida professional.

El Barça tanca aquest vespre la fase de grups de la Champions davant el Benfica. Amb la primera plaça assegurada, el Camp Nou estarà pendent de Leo Messi, que pot batre el rècord de gols en un any. L'argentí només és a 1 dels 85 que va fer l'alemany Gerd Muller al 1972

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán