L'Informatiu: L'informatiu migdia - 04/07/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 04/07/12

04/07/2012 00:15:59
L'informatiu migdia - 04/07/12 L'informatiu migdia - 04/07/12
L'informatiu migdia - 04/07/12 00:15:59 04/07/2012
Sinopsis

L'euro per recepta centra la sessió de control al president Mas. Alícia Sànchez-Camacho li pregunta si farà marxa enrere amb la mesura si el Parlament dona suport a la proposta de resolució que el PP català presentarà entre avui i demà per eliminar-lo. Mas li respon que intentar canviar la llei del pressupostos seria una irresponsabilitat. El PSC també demana que no s'obligui els catalans a pagar doble.

L'Audiència Nacional admet a tràmit la querella presentada per UPyD contra 33 exmembres del consell d'administració de Bankia per estafa entre d'altres delictes. Entre els imputats hi ha l'expresident de l'entitat, Rodrigo Rato, José Luis Olivas, expresident de Bancaja i l'exministre Ángel Acebes que també va formar part del consell d'administració del grup bancari.

I avui estem una mica més aprop d'explicar com es va formar l'univers. El Centre Europeu de Física ha descobert una nova partícula que podria ser el bosó de Higgs, coneguda com la "partícula de Déu" i que explicaria com es forma la matèria de tot l'Univers. Científics de la Universitat Autònoma de Barcelona ha participat en la investigació.

Jordi Alba ja posa com a nou jugador del Barça. El de l'Hospitalet ha estat aquest migdia a les oficines del club i demà signarà contracte per 5 temporades. De la seva banda, l'Espanyol ha presentat el segon fitxatge d'aquest estiu, el migcampista Sergio Tejera

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán