L'Informatiu: L'informatiu migdia - 03/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 03/05/12

03/05/2012 00:25:48
L'informatiu migdia - 03/05/12 L'informatiu migdia - 03/05/12
L'informatiu migdia - 03/05/12 00:25:48 03/05/2012
Sinopsis

El Consell de Govern del Banc Central Europeu es reuneix per primera vegada a Barcelona. Les 23 màximes autoritats de la política monetària europea fixen les linies d'actuació per aquest mes. Anit, el President de la Generalitat els va oferir un sopar, en el que va demanar que les políitiques d'austeritat s'acompanyin de mesures de reactivació... Un objectiu que està damunt la taula a la reunió d'avui.

El Conseller d'Economia proposa cobrar 5 euros per dia d'ingrés hospitalari i que els ciutadans amb ingressos superiors als 100mil euros anuals paguin el 100% del preu dels medicaments. Mas-Colell creu que les mesures que ha pres el govern central són insuficients i reclama que li deixin fer.

Nova jornada de vaga i manifestacions, la tercera, convocada per la Plataforma en defensa de la Universitat Pública contra l'augment del preu de les matrícules i les retallades. Al matí, grups d'estudiants han tallat l'autopista AP 7 a Bellaterra i l'avinguda diagonal de Barcelona. La Generalitat assegura que l'activitat a els aules és l'habitual.

De Frankenstein a Mazinger Z, que celebra 40 anys, passant pels androides de La guerra de les galàxies. Els robots són els protagonistes de la nova edició del Saló del Còmic que obre portes avui a Barcelona. Una edició que ret homenatge als 50 anys de Cavall Fort i a la història del còmic xinès.

El Reial Madrid guanya a San Mamés el seu trenta-dosè títol de lliga després de superar l'Athletic de Bilbao per 3 a 0. La victòria blanca va fer inútil la golejada del Barça al Màlaga amb un hat trick de Messi, que ja té el rècord de gols en una temporada amb 68.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán