L'Informatiu: L'informatiu migdia - 02/08/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 02/08/2012

02/08/2012 00:10:05
L'informatiu migdia - 02/08/2012 L'informatiu migdia - 02/08/2012
L'informatiu migdia - 02/08/2012 00:10:05 02/08/2012
Sinopsis

L'atur s'ha reduït al mes de juliol a Catalunya encara que molt lleugerament: prop de 800 persones... Ja fa 5 mesos que el número de desocupats baixa.... Això sí, la majoria de nous contractes són temporals.

La Generaliat NO tornarà a seure al consell de Política Fiscal i Finacera, mentre servixi NOMÉS per o-fi-cialitzar decisions consensuades amb les autonomies del PP. Ho ha dit el conseller d'economia, Andreu Mas Colell, que també ha reconegut que l'accés al fons de li-qui-ditat NO sortirà de franc a Catalunya.

Dos pilots catalans han mort aquest matí en un accident d'avioneta a Galícia quan tornaven d'Astúries, on havien entregat un cor per ser trasplantat

Agents de la Guàrdia civil han localitzat aquest migdia el cos sense vida del submarinista desaparegut quan bussejava a una cova entre L'Estartit i L'Escala.

Més de 70 agents de la guàrdia urbana es dediquen des d'aquest estiu a patrullar a les platges de Barcelona. I segons l'ajuntament, ja es noten els resultats: la presència de venedors i massatgistes il·legals ha disminuït.

A Ossera, a l'Alt Urgell, continua cremant l'incendi que es va declarar ahir en una zona d'alta muntanya.

Sis persones han resultat ferides lleus en l'accident d'un autobus aquest migdia a Valls.. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes del sinistre que s'ha produit mentre l'autobus feia una maniobra d'avançament a la carretera ena 240. Els ferits els han traslladat fins a l'hospital de Valls. La resta de passatgers, una quinzena, els ha recollit un altre autobus que ha continuat el seu trajecte. El vehicle accidentat feia la línia regular entre Tarragona i Lleida.

La primera medalla de la delegació espanyola als Jocs de Londres arriba de la mà d'una catalana: Mireia Belmonte es va penjar la plata a la prova dels 200 metres papallona... i avui s'ha classificat per la final dels 800 lliures.

Al barça, a la sessió d'entrenament d'aquest matí només hi ha faltat JONATAN DOS SANTOS, amb una sobrecàrrega.

I aquest migdia s'ha presentat a l'Ajuntament de Barcelona l'edició número 38 del trofeu que porta el nom de la ciutat i que recorda la figura del que va ser directiu de l'Espanyol, Fernando Lara.

Amb gran elegància i una sofisticada posada en escena, com és habitual en ella, la soprano neozelanesa KIRI TEKE-NAWA va seduïr anit el públic del Festival de Cap Roig.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán