L'Informatiu de les 16h de TVE Catalunya amb les notícies més importants
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 6/06/2019

L'Informatiu de les 16h de TVE Catalunya amb les notícies més importants

Disponible hasta 21-02-2222

06/06/2019 00:11:57
L'Informatiu 2 - 6/06/2019 L'Informatiu 2 - 6/06/2019
L'Informatiu 2 - 6/06/2019 00:11:57 06/06/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Pedro Sánchez tancarà aquesta tarda la ronda de consultes del rei per proposar un candidat a president del govern, que es dóna per fet que serà el líder del PSOE. Al matí, el monarca ha rebut la resta de partits, entre els quals la representant de Junts per Catalunya, Laura Borràs, que li ha recordat la situació dels presos independentistes. I també, Jaume Asens, dels Comuns, que li ha retret el seu discurs del 3 d'octubre del 2017.

La Moncloa preveu el ple d'investidura per a la primera quinzena de juliol. Mentrestant la vicepresidenta en funcions Carmen Calvo, ha assegurat que Pedro Sánchez NO rebrà Quim Torra. Calvo considera inaudit que el president català li demani una reunió per parlar dels presos, ja que implicaria interferir en el poder judicial.

l'Ajuntament de Barcelona continua la incertesa sobre qui ocuparà l'alcaldia... Aquesta tarda hi haurà reunions paral·leles de la direcció dels comuns i de l'executiva socialista...però, a 9 dies de la constitució dels consistoris, no s'esperen gaires novetats, Mària Sánchez...

Shakira esquiva les càmeres en la seva declaració davant el jutge acusada d'haver defraudat 14 milions i mig d'euros a Hisenda. La cantant, que ha accedit a l'edifici a través d'un aparcament soterrani privat, només ha contestat les preguntes dels seus advocats i ha negat tenir cap deute tributari pendent amb la Hisenda espanyola.

Les expectatives generades per la renda garantida de ciutadania han quedat frustrades per a milers de sol.licitants.... És el que denuncia la comissió promotora que assegura que, des que es va aprovar fins gener, s'han denegat el 84 per cent de les noves sol.licituts...La Generalitat sosté que enguany les denegacions han baixat a la meitat.

L'Espanyol confirma que Rubi ja s'ha desvinculat oficialment del club després d'abonar aquest matí la clàusula de rescisió. Poc després el Betis anunciava la contractació del tècnic de Vilassar. I també en futbol, la selecció espanyola masculina ja és a les Illes Fèroe on demà hauria de fer un pas endavant cap a l'Eurocopa del 2020. Dissabte serà el torn de la selecció femenina que debuta al Mundial de França contra Sud-Àfrica.

Demà comença a França el Mundial femení i la selecció espanyola debutarà dissabte contra Sud-àfrica. Espanya, que afronta el segon Mundial de la seva història lluny de ser favorita, però amb tota la il·lusió per a fer un gran paper. Entre les seleccionades, molta presència blaugrana, fins a 10 futbolistes del Barça.

Barcelona és ciutat de cinema... com ho demostra la coincidència, aquests dies, de dos festivals temàtics, d'àmbit internacional i plenament consolidats.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán