L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana

11/01/2014 00:22:54
L'Informatiu Cap de Setmana L'Informatiu Cap de Setmana
L'Informatiu Cap de Setmana 00:22:54 11/01/2014
Sinopsis

La infanta Cristina no presentarà recurs per la seva imputació pel Cas Noos. Els seus advocats han presentat al jutjat d'Instrucció número 3 de Palma de Mallorca un escrit on expliquen les raons per les que no es presentarà finalment el recurs per la imputació d'un suposat delicte fiscal i de blanqueig de capitals. L'escrit de la defensa diu que l'actuació de Cristina de Borbó ha estat sempre "confiada, transparent i respectuosa" i que no té res a ocultar al jutge. La Infanta compareixerà voluntàriament el 8 de març si el jutge Castro no avança la data de la declaració.

El President de la Generalitat contraposa les armes de fa 300 anys, les baionetes i els fusells, amb les d'ara: la democràcia, els vots i les movilitzacions. Ho ha dit a la inaguració dels actes del Tricentenari de la rendició de Barcelona i de Cardona davant les tropes borbòniques a la Guerra de Successió.

Deu equips d'arquitectes han presentat les seves propostes per la urbanització de l'espai que ara ocupa l'anella viària de la plaça de les Glòries de Barcelona. Haurà de convertir-se en un gran parc de 13 hectàrees on també hi haurà equipaments i habitatges.

Rebre missatges des del més enllà ja és possible gràcies a un servei que envia mails amb fotos i videos a les persones que el difunt esculli. És un servei gratuït que ja triomfa a una vintena de països.

El Barça ja és a Madrid per jugar avui un partit decisiu al Calderón amb el liderat de la lliga en joc. El dubte és si Messi sortirà a l'onze inicial. Martino va insinuar ahir que té molts números per començar a la banqueta

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán