L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana Dissabte 18-4-15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana Dissabte 18-4-15

18/04/2015 00:26:18
L'Informatiu Cap de Setmana Dissabte 18-4-15 L'Informatiu Cap de Setmana Dissabte 18-4-15
L'Informatiu Cap de Setmana Dissabte 18-4-15 00:26:18 18/04/2015
Sinopsis

Rodrigo Rato continua a casa seva en llibertat, a l'espera de les decissions que prengui el jutge d'instrucció número 35 de Madrid encarregat del cas. El magistrat  va ordenar ahir bloquejar tots els comptes, diposits i fons a nom de Rato i de les societats relacionades amb ell. Mariano Rajoy ha parlat per primer cop de la detenció de l'exministre: ha admés que el cas afecta al PP, perquè Rato va ser, en el seu dia, un dels actius més importants del partit. Per Pedro Sánchez el PP és hipòcrita demanant una comissió d'investigació sobre els Pujol i oposant-se a Madrid a una comissió d'investigació que afecta alguns dels seus. 

La CUP, el PSC i el PP, satisfets amb la decissió de la Junta Electoral de Barcelona que  considera que Xavier Trias, ha utilitzat alguns actes per fer propaganda electoral. Es dóna així la raó als tres partits que van interposar la denúncia. Trias diu que no hi està d'acord però que acata la decissió. 

El sector editorial ha patit pèrdues de gairebé el 50 per cent en els últims 8 anys. Es compren menys llibres i per això han sorgit petites llibreries i editorials. L'editor Jorge Herralde, fa un prec als poders públics perquè es recuperi l'habit per la lectura. 

Pressió per al Barça que ha de guanyar en dues hores al València per no deixar-se perdre la lliga. L'equip "che" només ha perdut un partit aquest any. És el primer de 7 partits decisius; els que falten per acabar una lliga  liderada pels blaugrana, que depenen d'ells mateixos per guanyar-la.

El  Trofeu Comte de Godó escalfa motors. Avui s'ha fet el sorteig de la primera ronda que començarà dilluns amb els espanyols Nadal, Ferrer, Robredo i Feliciano López com a caps de serie.... així com al guanyador de l'any passat, Nishikori. En aquesta edició hi participen tambè el francès Tsongà i l'australià Nick Kyrgios. Un Torneig que podreu veure al Canal Teledeporte.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán