L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 6/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 6/05/12

06/05/2012 00:27:52
L'Informatiu Cap de Setmana - 6/05/12 L'Informatiu Cap de Setmana - 6/05/12
L'Informatiu Cap de Setmana - 6/05/12 00:27:52 06/05/2012
Sinopsis

El 13e Congres del PP de catalunya es clou amb el lideratge reforzat d'Alicia Sanchez Camacho, reelegida com a presidenta d'aquesta formacio política amb mes del 92 per cent dels vots. Sanchez Camacho ha afirmat el compromis de traslladar a Madrid els temes pendents de Catalunya, pero s'ha mostrat de nou contraria al Pacte fiscal que considera que no es la solució i que podria trencar la cohessio social.

La vicepresidenta del Govern, Soraya Saenz de Santamaria, ha fet una crida a l'entesa i la cooperacio entre Catalunya i Madrid per sortir junts de la crisi. Catalunya, ha afirmat, compte amb el suport del govern de Rajoy tan en materia economica, com financera, com politica.

Tot Europa pendent de les eleccions de França i de Grecia, dos paisos de referencia per diferents motius:. França, segons alguns els experts, podria començar a marcar un canvi de rumb en las prioritats economiques d'Europa si es produeix una victoria socialista, mentre que Grecia exemplifica el descontent ciutada per les politiques d'austeritat que no generen creixement ni ocupacio.

Milers de persones, infants, joves, pares i monitors participen a la Festa de l'Esplai que celebren, amb una cinquantena d'activitats al parc Nou del Prat de Llobregat. Amb la festa ha arrencat la campanya "Un estiu per tothom" que facilita beques i places a cases de colonies per a les families.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano