L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 5/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 5/05/12

05/05/2012 00:26:56
L'Informatiu Cap de Setmana - 5/05/12 L'Informatiu Cap de Setmana - 5/05/12
L'Informatiu Cap de Setmana - 5/05/12 00:26:56 05/05/2012
Sinopsis

El partit popular de Catalunya celebra a Barcelona el 13 congres en un clima d'unitat interna del partit i amb la intencio de convertir-se en alternativa de govern a CIU. Remarca el seu catalanisme pero sense renunciar a enfrontar-se a l'auge del sobiranisme.

El ministre de l'interior Jorge Fernandez Diaz, nega la legitimitat dels verificadors internacionals i remarca que nomes la guardia civil i la policia nacional poden verificar la disolucio de ETA . El govern, ha dit Fernandez Díaz, ni ha negociat , ni negocia ni negociara mai amb l'organitzacio terrorista.

La gran cita anual de Barcelona amb l'historieta , el Salo del Comic, arriba aquest any a l'edicio numero 30 amb l'objectiu de superar la bona afluencia de public d'anys anteriors. Els organitzadors preveuen superar els 100.000 visitants.

La farmacia mes antiga d'Europa, conservada al municipi de Llivia, reobre avui les portes, despres de sis anys de rehabilitacio, convertida en una reliquia d'altres temps. Es un dels grans atractius turistics de l'unic enclavament espanyol en territori frances... a mes de la identitat especial d'un municipi amb tot l'esperit d'un lloc de frontera.

Moltes vegades l'espai que escollim per compartir un dinar es tan important com el menu. D'aqui que sovint busquem llocs "especials". El que proposem avui es un dels més especials possibles, un dinar a 50 metres d'altura i amb una vista impressionant panoramica de Barcelona.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán