L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 28/01/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 28/01/2017

28/01/2017 00:26:18
L'Informatiu Cap de Setmana - 28/01/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 28/01/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 28/01/2017 00:26:18 28/01/2017
Sinopsis

La CUP donarà suport als pressupostos. Ho han decidit al Consell Polític que s'ha reunit fa una estona a Vilafranca del Penedès. La decisió dels cupaires allunya la convocatòria d'eleccions i dóna oxigen al procés independentista. La decisió d'avui aplana el camí perquè es convoqui el referèndum que va prometre el president Puigdemont.

La marxa pagesa que recorre aquests dies Catalunya ha acabat avui a Barcelona. Uns cinc-cents tractors han ocupat l'avinguda Maria Cristina per reclamar més reconeixement del seu paper en la societat i reivindicar la feina que fan en el manteniment del territori. La protesta convocada per Unió de Pagesos ha comptat també amb el suport de l'alcaldessa de Barcelona i de CCOO i UGT.

Notícia de fa pocs minuts: Pedro Sánchez es presentará a les primàries del PSOE, i competirà amb Patxi López. D'altra banda Albert Rivera ha guanyat les primàries de Ciutadans amb un 87% dels vots. La seva candidatura ha superat àmpliament a les llistes liderades per Diego De los Santos i Juan Carlos Bermejo. A la votació, que s'ha fet de forma telemàtica, hi ha participat un 34% dels afiliats.

El Barça viatja aquesta tarda a Sevilla on demà al migdia jugarà contra el Betis. Ho farà encara sense Iniesta ni Busquets. Els blaugrana necessiten el triomf per continuar pressionant al Madrid, que rep demà a la Reial Societat. Mentrestant, l'Espanyol buscarà la revàlida a casa contra l'equip de moda, el Sevilla de Jorge Sampaoli.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán