L'Informatiu: L'informatiu cap de setmana - 28/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu cap de setmana - 28/01/12

28/01/2012 00:25:57
L'informatiu cap de setmana - 28/01/12 L'informatiu cap de setmana - 28/01/12
L'informatiu cap de setmana - 28/01/12 00:25:57 28/01/2012
Sinopsis

LA CRISI DE SPANAIR

Desconcert entre els viatgers i incertesa pels treballadors

El cessament indefinit de l'activitat empresarial d'Spanair deixa a terra a milers de passatgers a tot l'estat. Tan sols a l'aeroport del Prat 5.000 persones s'han quedat a terra. I situació també d'incertesa professional entre els treballadors de la Companyia. Es també el final del projecte català, compartit per l'ajuntament de Barcelona i la generalitat, de convertir l'aeroport del Prat en centre clau per a vols internacionals. Continua reunit el comité de crisi i es va normalitzant la situació als aeroports a mesura que es recoloquen els pasatgetrs afectats en altres companyies

55 cancel.lacions a Catalunya

ACORD DE TARIFES "DE RESCAT" AMB 3 COMPANYIES

Els pasatgers afectats, entre el desconcert i l'indignació, es reorganitzen ara el viatge i a l'aeroport del Prat han habilitat una sala per a que puguin tramitar la devolució de l'import o el canvi a un altre companyia. Spanair ha arrivat a un acord amb Vueling, Ibèria i air Europa per a que els viatgers puguin comprar billets nous amb tarifes especials.

La reacció del Govern

SPANAIR TENIA SENTIT PERÒ NO ERA VIABLE

El president de la Generalitat , Artur Mas, ha afirmat que el projecte d'Spanair tenia sentit però que no es podia convertir en un pou sense fons.La generlitat comopartia amb l'ajutament de Barcelona el suport a la companyia que havia de dinamitzar la projecció internacional del Prat.

Multes contre l'incivisme

OPERACIÓ CONTRA EL "BOTELLÓN" AL POBLENOU

La macro-operació conjunta de la guardia urbana i els mossos d'esquadra a la zona d'oci del Poblenou acaba , aquesta matinada, amb més de dues-centes multes per diversos actes incivics. Ja fa anys que els veïns es queixen dels sorolls i molèsties dels clients de les discotesques.

Pedro baixa d'última hora

ALEXIS VA A VILA-REAL TOT I NO ESTAR AL 100%

Pedro no ha viatjat aquest matí a Vila-Real per unes molèsties a l'abductor. Alexis Sánchez ha substituït al canari a la convocatòria malgrat que el xilè no està al cent per cent per un esquinç a l'espatlla. És un nou contratemps per al Barça que necessita guanyar a Vila-Real per continuar aspirant a la Lliga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán