L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 27/05/12  | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 27/05/12

27/05/2012 00:23:51
L'Informatiu Cap de Setmana - 27/05/12 L'Informatiu Cap de Setmana - 27/05/12
L'Informatiu Cap de Setmana - 27/05/12 00:23:51 27/05/2012
Sinopsis

El govern de Mariano Rajoy estudia les formules per aconseguir els 19.000 milions que necessita pel sanejament de Bankia, on de manera indirecta entraria el Banc Central Europeu. Es tractaria d'utilitzar títols de deute públic per finançar l'operació, posteriorment es vendrien al BCE a través d'una matriu de Bankia. Aquesta podria ser la fòrmula que s'extreu de les paraules del president de Bankia José Ignacio Goiri-golzarri. El PSOE ja ha demanat la compareixença dels gestors de Bankia al Congrés.

Un incendi destrueix totalment tres barraques a un solar del barri del Poblenouc de Barcelona. Hi vivien onze persones de nacionalitat romanesa. No hi ha hagut ferits però tots els immigrants han estat evauats i allotjats en un centre social.

Emoció i records encara molt vius entre els vuit nonagenaris supervivents de la "Quinta del Biberó" que han participat avui a la seva trobada anual al Turó del Merengue, a Camarasa. Va ser un dels escenaris més sagnants de la Batalla del Segre, durant la Guerra Civil, on hi van morir unes 3.000 persones en cinc dies.

El barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet reuneix les cuines i les receptes més dievrses dels seus veïns en la primera edició de la festa dels "Sabors del món". Gairebé la meitat dels seus habitants són d'orígen estranger i la festa vol apropar cultures i persones compartint taula i menjar.

El Barça es va acomiadar ahir del Camp Nou oferint els quatre títols aconseguits aquesta temporada.a la seva afició. Una festa on van parlar els capitans de l'equip però que no va arrossegar la gentada de celebracions anteriors.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán