L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 25/06/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 25/06/2017

25/06/2017 00:27:18
L'Informatiu Cap de Setmana - 25/06/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 25/06/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 25/06/2017 00:27:18 25/06/2017
Sinopsis

És la festa il·legal en ple bosc de Querol, a l'Alt Camp. L'ajuntament denuncia que s'ha fet sense demanar cap permís i alerta del perill que suposa pel risc d'incendi. Hores d'ara hi ha un centenar de persones però de moment els Mossos han optat per no desallotjar-los.

Notícia de fa poca estona: un home ha matat a la seva parella a Salou i s'ha entregat als mossos d'esquadra. De seguida ho ampliarem. A Lleida, primera nit a la presó per al cunyat de l'home trobat mort divendres en un cotxe. El jutge va decidir ahir decretar presó comunicada i sense fiança, després d'escoltar la declaració del detingut, que ha negat els fets. Es tracta d'un empresari lleidetà del sector càrnic.

Protecció Civil ha desactivat les alertes per risc d'incendi i per l'onada de calor i aquesta tarda s'esperen ruixats. Aquest matí ja ha plogut una mica a les comarques de Girona, després d'una setmana en què l'aigua de mar ha registrat temperatures més elevades del que és habitual.

Als esports, cita important aquest vespre per les noies de la selecció de bàsquet, que ahir van derrotar Bèlgica. Avui jugaran la final de l´Eurobàsquet femení contra França, a dos quarts de nou per La 1 de Televisió Espanyola. És la tercera vegada que es troben a la final europea contra França, amb victòria sempre per les jugadores de la selecció espanyola.

A la segona meitat de l'Informatiu escoltarem dos concerts. El de Chambao que va a obrir anit el festival sons del món, a Empuriabrava i el del duo "Dos celos" que van interpretar bandes sonores de grans pel·lícules al festival Jardins de Pedralbes.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán