L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana 24H - 24/02/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana 24H - 24/02/2013

24/02/2013 00:24:51
L'Informatiu Cap de Setmana 24H - 24/02/2013 L'Informatiu Cap de Setmana 24H - 24/02/2013
L'Informatiu Cap de Setmana 24H - 24/02/2013 00:24:51 24/02/2013
Sinopsis

CONTINUA L'ONADA DE FRED

La Creu Roja ha atès unes 900 persones a vuit ciutats de Catalunya

L'ambient molt fred ha continuat aquesta nit i matinada passada. Hores d'ara, a tot Catalunya, només hi ha tres carreteres afectades per la neu i el gel. En dues és obligatori l'ús de cadenes. Són la C-142B, entre Vaquèria i Pla de Beret, i la C-28 al Port de la Bonaigua. Per plaques de gel es recomana circular amb precaució per la T-704, a l'altura de Vilaplana, al Baix Camp.

Últim Àngelus de Benet XVI

MULTITUD DE FIDELS A LA PLAÇA DE S. PERE

Desenes de milers de persones han assistit aquest matí a l'últim Àngelus de Benet XVI a la Plaça de Sant Pere de Roma.

Arriba a Barcelona pel MWC

EL PRIMER A380 EN VOL COMERCIAL

El cardenal arquesbisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, és un dels 117 cardenals que participaran en el conclave al Vaticà que escullirà al succesor de Benet 16. Gairebé a punt de viatjar cap a Roma, l'arquebisbe de Barcelona ha rebut a l'informatiu.

El Barça remunta al Sevilla

VILLA I MESSI CAPGIREN EL GOL DE BOTÍA

El barça comença la setmana dels clàsics amb l' injecció de moral d'una remuntada davant del Sevilla. Anit al Camp Nou Villa i Messi van capgirar el gol inicial de Botía. Ara, ja complert el partit de tràmit a la lliga , toca pensar en el decisiu partit de copa de dimarts al camp nou. Davant del Madrid amb un empat a un de l'anada es juguen el passi a la final.

El Reial Madrid també va haver de remuntar. El Deportivo es va avançar amb un potent xut de Riki a la mitja hora de partit.

L'Espanyol té avui un dels partits més complicats, des que Aguirre és a la banqueta. Els pericos visiten l'Atlètic de Madrid: el millor local de la Lliga. Els blanc i blau, però, estan en ratxa i es veuen capacitats per ser el primer equip que puntua al Calderón.

L'avió més gran del món, el nou Airbus 380, ha aterrat aquest migdia a l'aeroport de Barcelona. És l'unic que té dos pisos i capacitat per mes de 800 passatgers. En aquest cas, Isabel Ojeda, els viatgers són participants al Congres de Mobils que comença demà a Barcelona.

Cues aquest matí a l'aeroport del Prat per recollir les primeres acreditacions del Mobile World Congress. Un congrés que arrenca amb novetats, com per exemple, l'aplicació de la tecnologia Near Feel Comunication fins i tot per la recollida d'acreditacions.

La gran nit del cinema a Hol·lywood, en aquesta 85 edició dels Oscar, tindrà un caràcter molt musical. A més del retorn a la gala de Barbra Streisand...

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán