L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 24/06/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 24/06/2012

24/06/2012 00:26:31
L'Informatiu Cap de Setmana - 24/06/2012 L'Informatiu Cap de Setmana - 24/06/2012
L'Informatiu Cap de Setmana - 24/06/2012 00:26:31 24/06/2012
Sinopsis

Catalunya ha viscut una intensa nit de Sant Joan plena de les tradicions del foc que acompanyen el solstici d'estiu. Els bombers de la Generalitat han rebut mes de 850 avisos per focs de poca importancia, pero la revetlla s'ha acabat sense incidents ni ferits greus. Aquest mati els equips de neteja ja deixaven les platges, que ahir van ser l'escenari de festes, preparades pels banyistes.

A poques hores de l'arribada, dema , des de Las Vegas , de l'equip del magnat Sheldon Adelson per veure sobre el terreny la possible idoneitat de Catalunya per instalar-hi el complex d'oci, la polemica d' Eurovegas s'encen. Els pagesos del baix es divideixen entre els que hi veuen el benefici dels llocs de treball i els que temen perdre una forma de vida.

El govern espanyol fara dema la peticio formal a Europa del rescat per a la banca. Es l'inici d'una nova setmana clau per a l'economia de la Unio que dijous, en el Consell Europeu, debatra la proposta d'invertir l' 1% del PIB en mesures de creixement.

Persones amb transtorns i malalties molt diverses troben en la rehabilitacio a traves dels cavalls una millora en la seva qualitat de vida. Es la hipoterapia, una forma d'estimular musculs i articulacions que, a mes de facilitar el contacte amb la natura te altres avantatges emocionals.

La seleccio espanyola ja es a semifinals de l'Eurocopa. Ahir van guanyar a França per dos a 0 amb gols de Xabi Alonso i es converteixen en la tercera seleccio classificada despres d'Alemanya i Portugal. Precisament els portuguesos seran el proxim rival de "La Roja".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán