L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2018

21/04/2018 00:29:41
L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2018 L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2018
L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2018 00:29:41 21/04/2018
Sinopsis

Compte enrere per la final de Copa. Barça i Sevilla ja són a Madrid on d'aquí unes hores es disputen el primer títol de la temporada. Els blaugrana aspiren a ser campions per quarta vegada consecutiva, mentre que els sevillistes confien en capgirar els pronòstics aquesta nit al Wanda Metropoliano. La final la podreu seguir a dos quarts de 10 per la 1 de TVE.

Fins a Madrid també s'han desplaçat avui milers de seguidors blaugrana. Prop de 24 mil culés donaran suport aquesta nit al seu equip. Han viatjat en autocars, trens i cotxes particulars i aquesta hora es fan sentir a la capital. El barcelonisme és optimista i confia en tornar a casa amb una altra Copa del Rei.

Queda poc més d'un any per les municipals i els partits ja es preparen pels comicis. Ahir coneixíem la proposta de Ciutadans per fer alcaldable a Manuel Valls a Barcelona. Avui els Comuns ho han criticat, mentre que el PSC ha proclamat oficialment a Jaume Collboni com a candidat a l'alcaldia.

Aquesta setmana hi ha hagut cinquanta desnonaments a Barcelona, i el problema es pot agreujar els pròxims mesos. La plataforma d'afectats per la hipoteca alerta que aquest any finalitzen 40MIL contractes de lloguer i demana que es prenguin mesures.

A banda de la Copa del Rei, l'actualitat esportiva passa també per l'Espanyol que ahir va destituir a Quique Sànchez Flores. Aquest matí, ha anat a la Ciutat esportiva per acomiadar-se dels treballadors. Avui l'equip l'ha dirigit David Gallego. L'entrenador del filial que demà estarà a la banqueta en el derbi Girona- Espanyol.

 

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán