L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2012

21/04/2012 00:26:57
L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2012 L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2012
L'Informatiu Cap de Setmana - 21/04/2012 00:26:57 21/04/2012
Sinopsis

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, adverteix que una forma d'assegurar-se que les comunitats autònomes cumpleixin amb els objectius del dèficit públic és a través del sistema de finançament. Les que no compleixin amb la disciplina del Govern podrien patir sancions econòmiques a través del finançament autonòmic, i del tram de l'IRPF que gestionen les comunitats.

Montoro ho ha dit a Barcelona , a la Junta directiva del PP català. Tot un missatge a CiU al qui ha demanat també que retirin l'esmena a la totalitat als presupostos de l'estat i que facin possible que Catalunya sigui un motor principal de la sortida de la crisi.

L'exconsellera de sanitat Marina Geli rectifica devant el jutge que es reunis amb Iñaki urdangarín a proposit d'un projecte esportiu presentat pel duc de Palma amb dates posteriors al 2006, quan el rei ja havia advertit el seu gendre que aturés els negocis. Geli, contrariament al que va dir la setmana pasada afirma que va ser el 2005. La de Geli ha estat l'ultima d'una d'una ronda d'interrogatoris a Barcelona en la que han comparegutr una quarentena de persones.

Els Mossos investiguen les circumstancies de la mort aquest matí d'un jove peruà de 31 anys aixefat per un comboi de la Linia 1 del metro, a l'estació de Marina, a Barcelona. Segons alguns testimonis el noi ha caigut a la via en el decurs d'una baralla en la que hi participaven vàries persones.

Allau de visitants en el segon dia del salo del turisme a Barcelona convertit en el gran aparador per veure el millor dels viatges al pais i tot al món

El turisme continua creixent. Els espanyols estan entre els que més viatgen i l'any passat van arribar gairebé 57 milions de turistes internacionals.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán