L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana 21-01-18 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana 21-01-18

21/01/2018 00:27:41
L'Informatiu Cap de Setmana 21-01-18 L'Informatiu Cap de Setmana 21-01-18
L'Informatiu Cap de Setmana 21-01-18 00:27:41 21/01/2018
Sinopsis

El president del Parlament, Roger Torrent subratlla que hauran de mesurar molt bé cada passa que facin a partir d'ara.

Confirma que PARLARÀ amb els diputats electes que es troben a Brussel·les però NO diu que hi vagi en persona. El president del Parlament Sí que visitarà en els pròxims dies a Joaquim Forn i Oriol Junqueras.

Milers d'agents de la policia nacional i de la guàrdia civil s'han manifestat aquest matí a Barcelona per exigir l'equiparació salarial amb les policies autonòmiques. Interior ja ha confirmat una partida dels pressupostos però els agents asseguren que no abandonaran les protestes fins que l'equiparació no sigui una realitat.

També a Barcelona manifestació aquest matí per reclamar la unió del tramvia per la Diagonal. Diverses entitats han convocat aquest matí una marxa per demanar a tots els grups del consistori que votin a favor de connectar el Trambaix i el Trambesòs.

Els veïns del Raval porten mesos denunciant els narcopisos que hi ha al barri. Calculen n'hi pot haver fins a un centenar. Ajuntament, mossos i guàrdia urbana treballen en diversos fronts per aturar un problema que encara NO s'ha resolt. Aquests dies han continuat les cassolades i les protestes al carrer.

Als esports, comença la segona volta de la lliga a Primera. Espanyol i Girona juguen avui,  mentre que el Barça, líder amb nou punts de diferència respecte el segon classificat, ho farà demà al camp del Betis. Un partit on NO hi serà Rafiña que marxa cedit, amb opció de compra, a l'Inter de Milà.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán