L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/2015

19/07/2015 00:26:41
L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/2015 L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/2015
L'Informatiu Cap de Setmana - 19/07/2015 00:26:41 19/07/2015
Sinopsis

És l'alegria de Josep Maria Bartomeu després de confirmar-se la seva contundent victoria a les eleccions presidencials del Barça amb un 54'6 % dels vots.  Per davant, 6 anys en què s'ha compromés a treballar per la unitat i amb rigor. Laporta, que va marxar del Camp Nou abans del final de recompte, va obtenir un 33 per cent dels vots i Benedito i Freixa van obtenir resultats pràcticamenet simbòlics. 

El president Mas celebra que Convergència Democràtica aprovi per aclamació l'acord per la llista unitària pactada aquesta setmana entre la seva formació, ERC i les entitats sobiranistes. Mas insisteix en què les del 27 de setembre seràn unes eleccions plebiscitàries. 

Iniciativa, Esquerra Unida i Podem presenten el preacord de la candidatura d'esquerres "Catalunya sí que es pot". Els seus responsables neguen el caràcter plebiscitari de les eleccions setembre i situen la llista de Convergència, Esquerra i les entitats independentistes com la que promou la continuitat de Mas i les seves polítiques. 

Tot i que el cap de setmana ha estat menys calurós, la setmana vinent tornaran a pujar les temperatures. Avui us donarem consells bàsics per fer esport i evitar problemes. Fer-ho a primera o a última hora i hidartar-se bé són la base per no tenir cap ensurt. 

És l'ambient que s'ha viscut fins la matinada al Barcelona Beach Festival on milers de persones han gaudit de la música que han punxat alguns dels millores disc joqueis del planeta. Mentrestant a Sant Feliu de Guíxols  els Sopa de Cabra tornaven als escenaris per obrir la minigira que faran aquest estiu.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán