L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana 19/01/2019 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana 19/01/2019

19/01/2019 00:28:37
L'Informatiu Cap de Setmana 19/01/2019 L'Informatiu Cap de Setmana 19/01/2019
L'Informatiu Cap de Setmana 19/01/2019 00:28:37 19/01/2019
Sinopsis

Els taxistes de Barcelona continuen tallant el tram central de la Gran Via i, de moment, no tenen intenció d'abandonar la vaga indefinida que van iniciar ahir. Avui, l'ambient sembla més tranquil després que, anit, 7 persones fossin detingudes per assaltar i agredir a conductors d'Uber i Cabify. Aquesta tarda, els representants dels taxistes es reuniran amb l'AMB i les conselleries de Territori i Economia. Mentre, els comerciants de la Gran Via es mostren preocupats per les pèrdues que els pugui ocasionar la vaga.

El president d'Esquerra assegura que la solució per a Catalunya en cap cas pot ser unilateral. Oriol Junqueras també ha parlat, desde la presó de Lledoners, de la negociació dels pressupostos generals de l'Estat. A Sánchez li diu que depenen de l'actitud que prengui davant els drets de Catalunya, com ara, diu, a decidir el seu futur.

Un vídeo d'un bomber de Barcelona mostrant les conseqüències d'obrir les portes de casa durant un incendi s'està fent viral. Mostra, amb un cas real, com el fum s'escampa i alerta que representa tant o més perill que el foc. Per això, els Bombers recorden que, en cas de patir un incendi a casa, cal trucar a emergències i confinar-se de forma segura.

Barcelona fa una jornada de portes obertes del nou centre de l'Observatori contra l'Homofòbia, un servei molt ben acollit per la comunitat, per fer pront a la LGTBIfòbia en totes les seves formes. També, per ajudar a aquelles persones que demanen assil per motius d'identitat sexual.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán