L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana 18/02/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana 18/02/2018

18/02/2018 00:27:38
L'Informatiu Cap de Setmana 18/02/2018 L'Informatiu Cap de Setmana 18/02/2018
L'Informatiu Cap de Setmana 18/02/2018 00:27:38 18/02/2018
Sinopsis

La CUP confirma que Anna Gabriel ha viatjat a Ginebra però no aclareix si anirà dimecres que ve al Tribunal Suprem. Demà, declararan davant del jutge Marta Rovira i Marta Pascal en una setmana que pot ser clau per desencallar la formació de govern.

Ciutadans confia que Gabriel comparegui dimecres al Suprem. Diuen que l'exdiputada ha de tornar per  evitar que hi hagi més pròfugs de la justícia. La diputada Lorena Roldán també ha demanat a Roger Torrent que proposi ja un nou candidat a la investidura.

Les cooperatives d'habitatge augmenten a Catalunya com una de les sol·lucions al problema per accedir a un pis. Ja hi ha una desena de projectes a tota catalunya. A Barcelona, l'ajuntament ha cedit cinc solars perquè diferents cooperatives aixequin el seu edifici.

Un 10% de la població no està vacunada segons les recomanacions del sistema nacional de Salut. Els especialistes insisteixen en combatre els moviments antivacunes i alerten dels perills de no seguir els consells mèdics.

Us parlarem de la història d'una artista que pinta pràcticament a cegues. Es diu Kelly Arrontes i acaba de guanyar un concurs per pintar el mural de 125 metres al Parc Científic de Barcelona.  S'ha imposat a la resta de candidats sense que el jurat conegués la seva discapacitat.

Als esports, l'Espanyol rep aquesta tarda al Vila·real, i el Barça pensa ja en el partit de dimarts contra el Chelsea. Això després d'haver guanyat ahir al camp de l'Eibar 0 a 2. Luis Suárez va obrir el marcador a la primera meitat en rematar una assistència de Messi. I ja a les acaballes del partit, un altra jugada de l'argentí la va aprofitar Jordi Alba per sentenciar amb el segon.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán