L'Informatiu: L'Informatiu cap de setmana - 16/11/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu cap de setmana - 16/11/14

16/11/2014 00:27:28
L'Informatiu cap de setmana - 16/11/14 L'Informatiu cap de setmana - 16/11/14
L'Informatiu cap de setmana - 16/11/14 00:27:28 16/11/2014
Sinopsis

 

Mariano Rajoy visitarà Catalunya per explicar els beneficis de continuar dins d'Espanya. El president del govern vol així explicar els seus arguments contra la independència. Diu que en els temps actuals no convé estar aïllat, sino formar part dels grans organismes internacionals. També ha confirmat que demà mateix, quan torni del seu viatge a Austràlia, respondrà la carta que li va enviar Artur Mas.

Pedro Sánchez advoca perquè el Senat sigui una cambra territorial i per comprovar les competènices de les institucions per eliminar duplicitats. El secretari general del PSOE considera que també cal revisar els principis bàsics de financiació autonòmica. 

Tarragona celebra aquest cap de setmana una trobada de viqui-pedistes; voluntaris que elaboren els articles de la Viquipèdia catalana, l'enciclopèdia digital. Posen en comú experiències per aprendre a millorar les seves publicacions. En 13 anys s'han publicat 400 mil articles.

I també hem estat en una obra de teatre per a persones amb sordesa o ceguesa. Les intèrprets de llengua de signes realitzen la feina de traducció i AUTO-descripció... imprescindible per a que el públic pugui copsar els matissos de la interpretació. 

Triomf d'Espanya 3 a 0 contra Bilerússia amb gols d'Isco i dels balugrana Busquets i Pedro. El de Badia va marcar un golàs a la primera meitat i Pedro EN va fer un altre a la segona en un partit on, a més, van destacar les actuacions de Piqué i Jordi Alba.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán