L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 14/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 14/04/12

14/04/2012 00:26:24
L'Informatiu Cap de Setmana - 14/04/12 L'Informatiu Cap de Setmana - 14/04/12
L'Informatiu Cap de Setmana - 14/04/12 00:26:24 14/04/2012
Sinopsis

Els mossos d'esquadra i els bombetrs investiguen les causes de l'esfondrament parcial d'una casa a Tarrasgona, aquesta matinada. En el sinistre ha perdut la vida una dona de 34 anys i el seu marit i una filla han quedat ferits. Els altres sis fills de la parella n'han sortit il.lesos.

Els presidents de les comunitats autònomes governades pel PP es comprometene amb el president del govern, Mariano Rajoy, a cumplir el dèficit marcat als presupostos generals de l'estat. La reunió que han fet a la seu del PP a Madrid, ha acabat amb la crida a la unitat de govern, autonomies i els ajuntaments devant les dificultats de l'economia espanyola i amb un clarsuport a les reformes de l'executiu de Rajoy.

Els experts assenyalen l'aportació dels joves empresaris innovadors en una societat necessitada d'emprenadors capaços de crear riquessa i de forjar el seu propi lloc de treball. Coneixerem alguns inovadors desde els que venen de la formació més cientifica als que es valen, sobretot, de la imaginació.

La Plaça de Catalunya, a Barcelona, s'ompla de pancartes i de crits en defensa de les llibertats individuals. La concentració l'ha convocada la federació d'asociacions de veïns de barcelona que denuncia que s'estan retallen drets fonamentals dels ciutadans.

El Barça visita aquesta tarda el Llevant amb l'obligació de guanyar per mantenir el pols amb el Madrid pel títol de Lliga. A més, en el Barça més golejador de la història, Messi té a tocar un altre rècord personal... Sumar 10 jornades seguides marcant, igualant el récord de Ronaldo l'any 97.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán