L'Informatiu: L'informatiu cap de setmana -13/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu cap de setmana -13/05/12

13/05/2012 00:26:41
L'informatiu cap de setmana -13/05/12 L'informatiu cap de setmana -13/05/12
L'informatiu cap de setmana -13/05/12 00:26:41 13/05/2012
Sinopsis

El 25 congres d'Unio Democratica de Catalunya ha reelegit Josep Antoni Durán i Lleida per dirigir el partit els propers quatre anys. La candidatura de Duran i Lleida ha obtingut mes del 80 per cent dels vots, i la candidatura opositora, encapçalada per Josep Maria Vila d'Abadal N'ha obtingut poc mes del 19 per cent . S'imposa doncs a Unio, entre eltres aspectes la opcio confederal defensada pel renovat president del comite de govern, i les propostes per sortir de la que ha anomenat la "triple crisi" que estem patint.

Continuen a la Plaça de Catalunya de Barcelona les activitats del moviment 15-M, entre les quals l'Assemblea dels pobles, un espai de debat al carrer sobre les principals reivindicacions dels indignats obert a la participació de tothom. Es la prolongacio de la multitudinaria manifestacio d'ahir a la tarda, al centre de Barcelona, un any desprès del 15-M.

Allau de visitants al Liceu en la jornada de portes obertes amb motiu del Dia Europeu de l'opera. Un miler de persones hi han passat nomes a la primera hora i continuen les visites fins a les sis de la tarda. Un dels atractius son els concerts que hi ofereixen els estudiants del Conservatori del Liceu.

Girona omple patis i racons de la ciutat dels colors i les olors de les flors convertides en autentic art decoratiu i en una festa pels sentits. Es el temps de Flors i torna a aconsseguir , despres de 57 edicions, sorprendre als gironins i a visitants de tot el món.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán