L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 12/08/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 12/08/2017

12/08/2017 00:27:36
L'Informatiu Cap de Setmana - 12/08/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 12/08/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 12/08/2017 00:27:36 12/08/2017
Sinopsis

Cap de setmana decisiu per desencallar el conflicte del Prat. Avui no hi ha aturades previstes i tota la pressió recau ara sobre els treballadors d'Eulen: demà votaran de nou si accepten o no la proposta de la Generalitat, amb l'amenaça d'un laude obligatori i la supervisió de la Guàrdia Civil si dilluns comença la vaga indefinida.

veïns de la Barceloneta han tornat a queixar-se avui dels efectes del turisme massiu. En una protesta a la platja, han desplegat pancartes per denunciar l'especulació immobiliària i l'incivisme d'alguns turistes.

Evitar que el turisme sigui un problema és un dels reptes més immediats que té Barcelona. L'any passat la van visitar 30 milions de turistes. Hem preguntat a diversos experts quines mesures creuen que s'haurien de prendre.

La crisi dels ous contaminats amb l'insecticida fipronil ha arribat a Espanya. El govern basc ha immobilitzat a Biscaia una partida amb 20MIL unitats d'ous líquids pasteuritzats que venien de França. La crisi es va iniciar aquesta setmana a Holanda i Bèlgica i s'ha extès ha setze països.

Als esports, el més inmediat, i real, és l'anada de la Supercopa entre Barça i Madrid, demà al Camp Nou i Dembelé, a qui tan Liverpool com Borussia han tancat la porta de sortida. Tot i això el diari esportiu de França, "l'Equip", dóna per segur que Dembéle serà blaugrana els propers dies.

Al tram final de l'Informatiu escoltarem el pianista britànic James Rhodes. Anit va actuar a Peralada interpretant peces de Bach, Chopin o Busoni...en un concert íntim i amb la seva habitual posada en escena, allunyada de la formalitat d'altres intèrprets...

 

 

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán