L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 11/11/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 11/11/2017

11/11/2017 00:27:14
L'Informatiu Cap de Setmana - 11/11/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 11/11/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 11/11/2017 00:27:14 11/11/2017
Sinopsis

Esquerra Republicana aprova la seva llista per les eleccions del 21 de desembre. L'encapçalarà Oriol Junqueras i inclourà els consellers empresonats, sindicalistes i activistes socials. Els republicans renuncien així a la llista unitària que demana desde fa dies Carles Puigdemont.

Avui també aprova les seves llistes Catalunya en Comú, amb una candidatura que encapçalarà BETA Xavier Domènech. Integrarà membres de Podem Catalunya, d'Iniciativa Verds i inclourà a algun independent. L'objectiu, diuen, és articular una alternativa política que permeti canviar la relació entre Catalunya i la resta d'Espanya i abandonar la política de blocs.

L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha deixat avui el PSC i l'alcaldia. Ho ha fet, diu, per la postura que ha mantingut el seu partit davant l'empresonament dels consellers cessats i respecte l'aplicació del 155.

L'ANC i Òmnium tornen a sortir avui al carrer. Ho faran amb una marxa a Barcelona per demanar l'alliberament dels Jordis i dels consellers empresonats. Les entitats preveuen una mobilització massiva amb més de 900 autocars que portaran a gent d'arreu de Catalunya.

La selecció espanyola juga aquesta nit un amistós a Màlaga contra Costa Rica on hi seran quatre blaugrana imprescindibles per a Lopetegui. Gerard Piqué, Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Jordi Alba. Els tres primers ja saben el que és guanyar un mundial, mentre que el lateral de l'Hospitalet somia amb aconseguir-ho.

A la segona meitat de l'Informatiu recordarem a Chiquito de la Calzada, BETA que ha mort aquesta matinada a Màlaga, als 85 anys. Va ser actor i cantant, però sobretot humorista, amb un univers propi que va saber conectar amb el públic.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán