L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 11/06/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 11/06/2017

11/06/2017 00:24:56
L'Informatiu Cap de Setmana - 11/06/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 11/06/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 11/06/2017 00:24:56 11/06/2017
Sinopsis

Mobilització sobiranista per donar suport al govern després d'anunciar data i pregunta pel referèndum. La concentració s'ha fet Montjuïc, convocada per l'ANC, Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència.

És el primer acte convocat després d'emprendre el camí unilateral per fer el referèndum. I el suport ciutadà ha estat molt més baix que en altres ocasions: 30 MIL persones segons la Guàrdia Urbana. El manifest l'ha llegit Pep Guardiola i hi han assistit tots els partits independentistes. Els comuns, en canvi, n'han volgut quedat al marge.

Des de l'oposició el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha dit que l'acte d'avui és una "nova performance" del Govern català. I demostra, diu, que el procés "està a les últimes". Carrizosa ha demanat també que es posin les urnes però per votar en unes eleccions al Parlament.

Diumenge amb temperatures plenament estivals. BETA Avui les màximes poden arribar als 35 o 40 graus. Sobretot a punts del Bages, l'interior de les Terres de l'Ebre i algunes poblacions del Segrià.

Als esports, Tarragona s'ha aixecat avui amb la ressaca de la festa que es va viure ahir al Nou Estadi. Fins a l'últim moment van haver d'esperar els seguidors del Nàstic per celebrar la permanència a Segona divisió, però al final ho van aconseguir. I, amb una altra festa, la que es va viure al Camp Nou, el Barça va recordar anit la primera Champions del Club. Hi van ser gairebé tots els protagonistes d'aquella fita.

I a la part final de l'Informatiu ens fixarem en aquesta manera divertida i original de comunicar el nostre estat d'ànim. Segur que els coneixeu: són els gif. Cada dia n'hi ha milions que es comparteixen a través de les xarxes socials i de whatsapp.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán