L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 10/12/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 10/12/2017

10/12/2017 00:27:05
L'Informatiu Cap de Setmana - 10/12/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 10/12/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 10/12/2017 00:27:05 10/12/2017
Sinopsis

Aquesta mitjanit expira el termini del jutge d'Osca que autoritza les forces de seguretat a endur-se les 44 obres d'art sacre de Sixena del Museu de Lleida, fins i tot per la força. Mentre avancen les hores continua l'interrogant sobre si el Govern podria demorar la intervenció per donar temps al jutge perquè es pronunciï sobre el recurs presentat per la Generalitat. El director del museu ha assegurat que demà a les 8 del matí estaran operatius per fer efectiu el mandat judicial, informant, això sí, sobre l'estat de fragilitat de cada peça.

Dispositiu especial a la xarxa viària catalana amb motiu de l'operació retorn d'aquest llarg pont que es preveu densa a partir d'aquest migdia. És previst que 300 mil vehicles tornin a l'àrea metropolitana. Les vies més conflictives són les provinents de les estacions d'esquí i zones de muntanya.

A l'informatiu d'avui us parlarem de dues iniciatives solidàries. D'una banda la trobada Ayudar Jugando, organitzada per aficionats als jocs de Rol i de Taula, que recapta diners per a diverses entitats que treballen amb infants. I de l'altra, aquest còmic fet per una seixantena d'autors destinat a programes de l'ONG Save the Children per ajudar els refugiats Sirians.

Als esports, el Barça ja ha arribat a Castelló on a tres quarts de nou del vespre juga contra el Vila-Real. BETA amb l'obligació de guanyar després de les victòries ahir del Reial Madrid i el València. Els blaugrana s'enfrontaran als de La Plana, amb importants baixes a la defensa i amb l'absència d'Iniesta, que no s'ha recuperat de la seva lesió.

Al final de L'Informatiu ens endinsarem en el so de Nova Orleans de la mà de Troy Andrews. Anit va portar a Barcelona la seva barreja d'estils que, com ell diu, vol portar alegria a qui l'escolta. Després de l'Huracà Katrina va crear una fundació per ajudar músics joves de la seva ciutat.

 

 

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán