L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 10/11/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 10/11/2012

10/11/2012 00:24:42
L'Informatiu Cap de Setmana - 10/11/2012 L'Informatiu Cap de Setmana - 10/11/2012
L'Informatiu Cap de Setmana - 10/11/2012 00:24:42 10/11/2012
Sinopsis

Els veïns dels tres edificis de Viladecans que s'han hagut de desallotjar per una fuita de gas ja han pogut tornar a casa, tot i que l'electricitat i el gas continuen tallats a la zona per seguretat. En l'origen del problema , segons bombers, el rescalfament d'un cable d'electricitat que ha afectat la canonada de gas.

Artur Mas ha defensat la viabilitat d'un estat propi per Catalunya. Assegura que durant la propera legislatura CiU aconseguirà una hisenda pròpia i reforçarà l'acció exterior. El socialista Pere Navarro diu que modificarà els impostos per tal de no retallar en polítiques socials, mentre que Alícia Sànchez Camacho, que ha tornat a estar acompanyada de Rajoy, assegura que el PP eliminarà la taxa turística i l'euro per recepta.

Moviments polítics i legislatius per frenar el drama des desnonaments. Els jutges es neguen a aplicar moratòries i reclamen una llei d'insolvència de particulars que els permeti aplicar solucions personalitzades per a cada familia. PP i PSOE volen pactar urgentment els canvis legislatius que impedeixen els desnonaments de les famílies més vulnerables.

El Banc dels Aliments es proposa aquest any superar les bones xifres de l'any passat amb mil tones d'aliments recaptats. Per aconsseguir-ho busca l'ajut de deu mil voluntaris per al Gran Recapte, una feina que va ser clau en les edicions anteriors.

El pilot francès, Sebastien Loeb, ja és el líder del ral.li Costa Daurada. El nou cops campió del món ha guanyat dos dels tres trams del matí i té una avantatge de 18 segons sobre el finlandès Látvala. El primer líder, Mats Otsberg, ha caigut a la tercera plaça.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán