L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 09/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 09/11

09/11/2013 00:25:44
L'Informatiu Cap de Setmana - 09/11 L'Informatiu Cap de Setmana - 09/11
L'Informatiu Cap de Setmana - 09/11 00:25:44 09/11/2013
Sinopsis

Mariano Rajoy diu que NO veu necessària una reforma de la Constitució com a solució a l'encaix de Catalunya amb Espanya. En qualsevol cas, el president del govern diu que els articles 1 i 2 de la Constitució, els referents a la sobirania espanyola, són intocables i que no pensa dialogar al respecte. Rajoy també ha dit que no vol posar aduanes als sentiments que uneixen Catalunya i Espanya des de fa segles. Ha fet aquestes declaracions a la clausura de la vintena Interparlamentària del Partit Popular que se celebra a Còrdova.

Francesc Homs diu que el govern català continuarà lluitant pels valors democràtics i que no entén com un dirigent del Segle XXI, com és Mariano Rajoy, es nega a exercir un principi democràtic com és el dret al vot.

Arriben importades dels Estats Units i el Japó noves professions... El dissenyador de productes intel·ligents com els smartphones o les tablets generarà segons els experts milions de llocs de treball. L'Escoltador fa una acompanyament intel·lectual que sovint es plasma en una biografia.

El consum de bosses de plàstic s'ha reduït a la meitat en els últims 4 anys... Tot i això, els catalans encara fem servir 180 bosses de plàstic per habitant a l'any.... La Comissió Europea es compromet a prohibir aquest tipus de residus.

El Barça tancarà demà la tretzena jornada de lliga a Sevilla al Camp del Betis. Gerardo Martino ha donat aquest matí la llista de convocats, amb la baixa de Gerard Piqué, que es perdrà el partit per precaució després de les molèsties al pubis que arrossega i la de Sergio Busquets per decisió tècnica

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán