L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 09/06/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 09/06/2018

09/06/2018 00:28:29
L'Informatiu Cap de Setmana - 09/06/2018 L'Informatiu Cap de Setmana - 09/06/2018
L'Informatiu Cap de Setmana - 09/06/2018 00:28:29 09/06/2018
Sinopsis

Meritxell Batet assegura que la reforma de la Constitució és "urgent, viable i desitjable" per avançar cap a un model federal. La ministra de Política Territorial ho ha dit avui a Barcelona on ha defensat l'impuls de mesures polítiques per "solucionar" el conflicte amb Catalunya.

Quim Torra diu que es vol reunir el més aviat possible amb Pedro Sánchez, després de la conversa mantinguda ahir per telèfon. Torra ha insistit avui que la trobada haurà de tenir contingut i que vol debatre sobre propostes concretes.

Josep Lluís Trapero ha declinat tornar a ser Major dels Mossos d'Esquadra. El president Quim Torra i el conseller d'interior van reunir-s'hi ahir per oferir-li. Trapero considera que la seva situació judicial no seria convenient pel funcionament del cos dels mossos ni tampoc per ell mateix.

Més de 200 granges i explotacions agrícoles obren aquest cap de setmana per explicar com es viu i treballa al camp. És la iniciativa Benvinguts a pagès que l'any passat va comptar amb 30 mil visitants arreu de Catalunya.

Als esports parlarem del mundial de futbol, però tambè de bàsquet. A les semifinals d'anit al Palau, el Barça va vèncer per primer cop al Baskònia i deixa 2 a 1 l'eliminatòria de l'ACB. Una categoria a la que podria tornar el Manresa. Tot i perdre anit a Melilla, domina a la final, amb dues victòries a una.

Pablo Alborán va actuar anit al Palau Sant Jordi, on va presentar les cançons del seu quart disc. Fins a finals d'any el cantant malaguent oferirà una trentena de concerts arreu d'Espanya.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán