L'Informatiu: L'informatiu cap de setmana - 05/01/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu cap de setmana - 05/01/2013

05/01/2013 00:25:23
L'informatiu cap de setmana - 05/01/2013 L'informatiu cap de setmana - 05/01/2013
L'informatiu cap de setmana - 05/01/2013 00:25:23 05/01/2013
Sinopsis

Els últims preparatius abans de l'arribada dels reis aquest vespre!!!! Hem vist com els encàrrecs d'ultima hora per a Melcior , Gaspar i Baltasà porten avui milers de persones cap a botigues i centres comercials i també els darrers retocs per tenir-ho tot a punt perquè ses Majestats desfilin amb comoditat i esplendor pels pobles i ciutats abans de deixar els regals

Entrevista pel 75 aniversari

PREOCUPACIONS I IL·LUSIONS DEL REI

El rei Joan Carles expresa la seva preocupació pel que qualifica "d'intransigències que porten a maximalismes i a polítiques rupturistes". En l'entrevista exclusiva a TVE, la primera entrevista publica del monarca en 12 anys, amb motiu del 75 ANIVERSARI que cumpleix avui, el rei es declara "en bona forma" i amb "il.lusió per seguir endavant".

L'FMI fa autocrítica

ELS EXPERTS PENDENTS D'ESTATS UNITS

El fons monetari Internacional reconeix que les seves receptes sobre politica d'austeritat no han funcionat com esperaven i han creat més atur i recessió. Aquí, els experts estan molt pendents dels efectes que pugui tenir sobre l'economia europea el pacte fiscal als Estats Units.

Loteria del Nen

840 MILIONS D'EUROS EN PREMIS

Capricis, supersticions i o posar-se, directament, en mans de l'atzar...els compradors de loteria apuren les ultimes hores per comprar els dècims pel sorteig del Nen que demà repartirà 840 milions d'euros. Serà el primer gran sorteig amb el nou impost del govern espanyol que grava amb un 20 per cent els premis superiors als 2.500 euros

Derbi amb Tito

CHRISTIAN ÁLVAREZ ÉS BAIXA A L'ESPANYOL

Jordi Roura ha confirmat aquest migdia que Tito Vilanova s'asseurà a la banqueta demà en el derbi contra l'Espanyol. L'equip blaugrana vol començar l'any mantenint la seva ratxa de victòries. A l'Espanyol, Christian Alvarez és baixa i Kiko Casilla serà titular a la porteria. Javier Aguirre ha assegurat que arriben al Camp Nou sense por.

Demà es juga el primer derbi de la temporada al Camp Nou, i la millor notícia és que Tito Vilanova estarà a la banqueta del Barça. L'equip blaugrana vol seguir amb la bona línia d'abans de les vacances mentre que l'Espanyol vol confirmar la millor oferta des que va arribar Javier Aguirre i no descarta donar la sorpresa davant del líder.

Cavalcades de reis

Últims preparatius aquest matí per tenir-ho tot a punt perquè ses Majestats Melcior Gaspar i Baltasar puguin desfilar per molts pobles i ciutats catalanes.abans de récorrer per les cases per deixar els regals a petits i grans...

I perquè tothom estigui tranquil cal que durant la cavalcada no es perdin de vista els més petits. Alguns consells que dóna protecció civil: portar-los ben agafats de la mà o a coll, i posar-los les dades i telèfons de contacte a un lloc visible per si es perden entre tanta gent.

Una de les cavalcades que es preveu mes multitudinària serà la de Barcelona... Ses Majestats arribaran a les 5 de la tarda al moll de la fusta a bord d'un vaixell. Començaran el trajecte en carrossa a dos quarts de set a l'avinguda marquès de l'argentera i recorreran el centre de la ciutat. Per això es recomana que qui s'hagi de desplaçar utilitzi el metro...

Televisió Espanyola ens volem sumar a aquesta festa. Per això des de les 7 menys 10 es podrà seguir en directe aquesta cavalcada...perquè la nit més màgica de l'any arribi a totes les llars. Actuacions musicals, entrevistes.. tot des del set que TVE té instal·lat a plaça Catalunya...Us garantim que hi haurà sorpreses!!!

Per molt previsors que hagim estat a l'hora de pensar els regals sempre queden coses per l'ultima hora. Els encàrrecs pels reis mouen aquest cap de setmana milers de persones cap els centres comercials. Regals per a tots els gustos. Per exemple qui busqui un regal creatiu i sostenible amb el mediambient pot demanar als reis mags algun dels que s'exposen a la plaça Reial de Barcelona. Una fira on hi participen 20 artistes d'arreu del món amb propostes molt originals.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán