L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 04/06/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 04/06/2017

04/06/2017 00:27:55
L'Informatiu Cap de Setmana - 04/06/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 04/06/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 04/06/2017 00:27:55 04/06/2017
Sinopsis

7 morts i 50 ferits. És el balanç del doble atac anit a Londres: una furgoneta va envestir els vianants i després els autors es van dirigir al districte de Borough Market, fins que la policia els va abatre a trets. Entre els ferits hospitalitzats hi ha un ciutadà espanyol, però el seu estat no és greu. És el segon atemptat en 12 dies al Regne Unit i a 5 de les eleccions al Parlament de dijous que ve.

Carles Puigdemont es mostra disposat a debatre al Congrés sobre el referèndum però diu que en cap cas demanarà permís per fer la consulta. A les portes d'una setmana clau, Puigdemont també avança que la pregunta serà clara i que no deixarà lloc a cap equívoc.

Avui ens fixarem en com han afectat els anys de crisi econòmica a dues generacions diferents. D'una banda: els joves que han vist caure els sous un 20% de mitjana des de 2008. De l'altra, el jubilats. Molts s'han hagut de fer càrrec de fills i néts amb unes pensions que, encara que poc, han pujat.

Aquest cap de setmana els qui són de ciutat poden fer de pagès i mostrar als més petits d'on vénen els aliments que mengen. És l'objectiu de la iniciativa "Benvinguts a pagès" que es fa per segona vegada i que obre les portes de 200 masies i explotacions agrícoles.

El Reial Madrid ha fet història guanyant la seva dotzena Champions, anit a Cardiff. Aquesta és la imatge dels campions després de derrotar la Juventus 4 a 1. Avui, al Santiago Bernabeu, els jugadors ho celebraran amb tots els afeccionats, després d'una temporada rodona.

Girona també pot ser aquesta nit una festa. Així s'ha despertat avui la ciutat, guarnida de blanc i vermell esperant el partit decisiu d'aquest vespre. El Girona en té prou amb un empat contra el Saragossa per aconseguir pujar a Primera Divisió.

Amb el concert d'Arcade Fire com a darrer plat fort, el Primavera Sound tanca l'edició de 2017 amb 200MIL espectadors, més de la meitat estrangers. Els organitzadors demanen millores al recinte del Fòrum perquè diuen que s'ha quedat obsolet per les dimensions actuals del festival.

 

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán