L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 02/07/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 02/07/2017

02/07/2017 00:27:53
L'Informatiu Cap de Setmana - 02/07/2017 L'Informatiu Cap de Setmana - 02/07/2017
L'Informatiu Cap de Setmana - 02/07/2017 00:27:53 02/07/2017
Sinopsis

Platges plenes a vessar en aquest diumenge de sol i més calor que els últims dies de tempestes. Catalunya preveu un estiu de rècord turístic amb una ocupació de més del 90 per cent a gairebé tota la costa catalana. A l'interior del país, el sector confia arribar a les xifres d'abans de la crisi, amb un creixement del 7 per cent a Lleida.

L'augment i la projecció del turisme a Casa Nostra també es fa palès en l'increment de vols intercontinentals a l'aeroport del Prat. Fa una estona ha sortit el primer vol directe que uneix Barcelona i Hong Kong, un dels principals centres financers del món.

Barcelona continua consolidant-se, doncs, com a ciutat líder mundial del turisme de negocis. Avui a L'Informatiu també ens endinsarem a La Model de Barcelona. Un més després del seu tancament. L'antiga presó obre portes demà al públic amb una exposició que repassa la història de més d'un segle del centre penitenciari a través de les vivències de 13 reclusos.

Diumenge de botigues obertes en l'inici de les rebaixes d'estiu, que van perdent pes enfront les ofertes i descomptes de les botigues abans del juliol i les compres online. En plenes rebaixes, descobrirem com el màrqueting olfactiu pot fer pujar la intenció de compra un 80 per cent. Les marques es gasten entre 3.000 i 10.000 euros per trobar una olor que convidi a aturar-se i comprar.

Generalitat i biòlegs de la Universitat de Barcelona treballen plegats per establir un protocòl que detecti i reguli l'anomenada pesca fantasma. Són arts de pesca abandonats o perduts, que continuen pescant sense que ningú en tregui profit. Un fet que perjudica l'economia i sobretot el medi ambient.

I als esports, segona etapa del Tour de França que ha sortit aquest migdia de la ciutat alemanya de Dusseldorf, sense els espanyols Alejandro Valverde i Ion Izaguirre. Tots dos van caure, però el més greu ha estat Valverde, amb múltiples ferides a les cames.El corredor del Movistar està ingressat a un hospital de Dusseldorf, on l'han operat de la ròtula. El cicliste murcià ja sap que es perdrà tota la temporada.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán