L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 02/05/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 02/05/2015

02/05/2015 00:27:06
L'Informatiu Cap de Setmana - 02/05/2015 L'Informatiu Cap de Setmana - 02/05/2015
L'Informatiu Cap de Setmana - 02/05/2015 00:27:06 02/05/2015
Sinopsis

Una setmana després del terratrémol del Nepal, 50 militars i guardies civils especialitzats en rescats d'alta muntanya surten des de Saragossa, per col·laborar en la localització dels 35 espanyols desapareguts després del terratrèmol, dada que acaba d'actualitzar el ministeri d'Exteriors. Aquesta tarda arribaran a Katmandú 5 agents de la Guardia Civil per rastrejar el parc natural de Lantang, una de les zones més malmeses pels sismes i on se sap que hi havia un grup d'espanyols fent trekking.  

Familiars dels desapareguts expliquen a l'Informatiu que el Ministeri d'Exteriors espanyol els ha informat que fins ara no han pogut anar a buscar els muntanyencs desapareguts perquè el govern del Nepal no els havia donat permís per actuar.

La fàbrica de SEAT a Martorell recupera el torn de dissabte al matí durant maig i juny per primer cop en 4 anys. L'augment de la producció del 15% en el primer trimestre de l'any i l'augment de vendes obliga a produïr més. També es contractaran 100 enginyers. 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, manté el suport a la primera tinent d'alcalde de la localitat, Teresa Gomis, imputada en el marc de l'operació INNOVA. Gomis va sortir ahir al vespre en llibertat en càrrecs, imputada per falsetat documental, blanqueig de capitals i contra la salut pública. 

Un de cada 4 nens menors de 3 anys té accés a tauletes i dispositius mòbils. Psicòlegs i pediatres recorden que és una bona eina d'aprenentatge, però alerten que l'ús excessiu d'aquestes tecnologies pot dificultar el desenvolupament dels nens. 

Tot i que falten 4 jornades, la d'avui podria ser determinant per decidir la lliga. El Barça juga a les 4 contra el Còrdova. Luis Enrique adverteix que el Barça encara no ha guanyat res. El Reial Madrid jugarà més tard contra el Sevilla, un equip que, al seu estadi, no ha perdut cap partit des de fa 15 mesos.  

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán