L'Informatiu: L'informatiu - 9/12/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 9/12/2013

09/12/2013 00:28:15
L'informatiu - 9/12/2013 L'informatiu - 9/12/2013
L'informatiu - 9/12/2013 00:28:15 09/12/2013
Sinopsis

ARXIVAT EL CAS MÉTODO 3

L'audiència ho considera un cas entre privats

Arxivat el cas Método 3 d'espionatge a Alícia Sánchez Camacho. L'audiència de Barcelona ha decidit arxivar la causa judicial, perquè considera que es tracta d'un cas entre privats. El tribunal dona així resposta als recursos que havien presentat els advocats, desestimant la posició de la Fiscalia, que considerava el cas d'interès general, atesa la condició de Senadora de la líder popular.

Entrevista a Mariano Rajoy

DIU QUE HA DE COMPLIR I FER COMPLIR LA LLEI

Mariano Rajoy admet en una entrevista a diversos diaris europeus que Catalunya és un dels problemes importants que té damunt la taula. El president també assegura que ni pot ni vol autoritzar un referèndum a Catalunya perquè la constitució no ho permet. Des del govern català ja li han respost que cap constitució ni cap president poden aturar el procés.

Incendi mortal a Balaguer

ELS BOMBERS ALERTEN DE L'ÚS D'ESTUFES

Una nena de 3 anys mor arran d'un incendi que s'ha declarat a casa seva a Balaguer aquesta nit per causes que s'investiguen però tot apunta que al darrera hi hauria la mala combustió d'una estufa... Els bombers alerten que s'ha de tenir especial precaució amb estufes i brasers, especialment a la nit...

Finançament vacuna de la SIDA

INVESTIGADORS CATALANS JA HI TREBALLEN

Un grup d'investigadors catalans liderats per l'hospital clínic treballa en un nou model de vacuna terapèutica contra la sida. Hi participen centres d'investigació de tot europa i compta amb un finançament de 6 milions d'eurUs. L'objectiu és aconseguir una vacuna que immunitzi pacients tractats amb antiretrovirals.

Xavi i Iniesta, a punt

EL BARÇA REP DIMECRES EL CELTIC

El Barça comença a preparar l'últim partit de la lligueta de la Champions contra el Celtic de Glasgow. Xavi i Iniesta tornen a entrenar-se amb el grup mentre que Alves continua fent recuperació. Els blau-grana tenen prou amb un empat dimecres al Camp Nou per ser primers de grup.

El casament indi dels Mittal

indigna alguns partits de l'ajuntament

... també us explicarem la polseguera política que ha aixecat a l'ajuntament de Barcelona el que ja s'ha convertit en un dels casaments de l'any, el de la neboda del magnat indi de l'acer LAKS-MI Mittal...

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán