L'Informatiu: L'informatiu en 3' - 28/03/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu en 3' - 28/03/2014

28/03/2014 00:02:16
L'informatiu en 3' - 28/03/2014 L'informatiu en 3' - 28/03/2014
L'informatiu en 3' - 28/03/2014 00:02:16 28/03/2014
Sinopsis

 

DE CARA AL 8 D'ABRIL

La Generalitat no renuncia a la consulta i el Govern espanyol insisteix en el diàleg

El govern espanyol manté la proposta de diàleg per Catalunya i NO farà cap proposta de millora del finançament específica per a en el debat al Congrés del 8 d'abril. En tot cas la Generalitat rebutjaria qualsevol opció que NO sigui celebrar la consulta. El conseller de presidència Francesc Homs assegura que la consulta no és bescanviable per res, i  que qualsevol proposta del govern espanyol s'ha de sotmetre a votació. Des de Malàisia, el ministre d'exteriors, José Manuel García Margallo torna a apostar pel diàleg per evitar el que qualifica "d'accident de conseqüències irreversibles". 

Informe Cambra de Comerç

LA VIABILITAT D'UNA CATALUNYA INDEPENDENT

Una Catalunya independent i dins de la Unió europea és financerament viable segons l'informe, que també conclou que inicialment tindria un dèficit del 2,4% del PIB, però que a llarg termini arribaria al superàvit.  Tot plegat basat en una hipotètica separació pactada amb Espanya. 

Les primàries del PSC, a punt

DECIDIRAN EL CAP DE LLISTA A BARCELONA

Tot a punt per la celebració, demà, de la primera votació de les primàries del PSC de Barcelona. 11 mil cent 57 persones s'han inscrit per poder participar en la tria d'un dels 5 candidats, que es presenten en uns comicis oberts i pioners a Catalunya. 

A tot gas

1 DE CADA 4 MOTOS ES VEN A CATALUNYA

A Catalunya es ven el 23% de les motos de tot Espanya i té el parc de vehicles més jove de tot l'estat...Aquests dies se celebra a la Farga de l'Hospitalet la trobada més important d'aquest negoci, que l'any passat va facturar 134 milions d'euros.

Demà toca Derbi

ESPANYOL-BARÇA AMB LA LLIGA EN JOC

Barça i Espanyol juguen demà a Cornellà el derbi més decisiu dels últims anys. Els blaugrana l'afronten com la primera de les 8 finals de la lluita pel títol de lliga i els blanc-i-blaus volen segellar la permanència donant una alegria a l'afició. Martino confia en Pinto per substituir Valdés.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán