L'Informatiu: L'Informatiu en 3' - 22/06/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu en 3' - 22/06/2017

L'Informatiu en 3' - 22/06/2017

Disponible hasta 21-02-2222

22/06/2017 00:02:29
L'Informatiu en 3' - 22/06/2017 L'Informatiu en 3' - 22/06/2017
L'Informatiu en 3' - 22/06/2017 00:02:29 22/06/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

4 DE JULIOL: LA GENERALITAT FARÀ PÚBLICS ELS DETALLS DE COM PRETÉN FER EL REFERÈNDUM QUE VOL CONVOCAR
Generalitat i partits independentistes faran públic el 4 de juliol els detalls de com pretenen celebrar el referèndum que volen convocar per l'1 d'octubre. Ho faran en un acte on, entre altres coses, presentaran la llei de la ruptura. Pel delegat del govern, Enric Millo, és una demostració de que no hi ha voluntat de diàleg. L'oposició critica el que consideren un nou acte que no portarà enlloc.

OCUPA CASA SEVA: UNA DONA DENUNCIA QUE EL SEU LLOGATER HA POSAT EL SEU APARTAMENT COM A PIS TURÍSTIC
A aquesta hora una barcelonina és ocupa a casa seva. La Montse ha hagut de quedar-se al pis que té llogat a un home després de descobrir que el llogater l'havia convertit en un apartament turístic. Com que no ha pogut convèncer a Airbnb que el retiri ni ha pogut rescindir el contracte, al final l'ha hagut de llogar i quedar-se com una ocupa.

VACANCES D'ESTIU: MOLTS NENS I NENES GAUDEIXEN DEL PRIMER DIA DE CASAL, COLÒNIES O CAMPAMENTS
Primer dia de vacances i, per molts, primer dia per marxar de colònies i campaments o per començar les casals d'estiu. Entitats com la Fundació Catalana de l'Esplai o la Pere Tarrés ofereixen beques pels nens amb menys recursos. Aquest any n'han ofert un 10 per cent més.

L'ESTIU ES FARÀ LLARG: MARCO VERRATTI RUMIA L'ESTRATÈGIA PER PODER FITXAR PEL BARÇA I L'ESPANYOL PRESENTA LA NOVA SAMARRETA
Marco Verratti segueix centrant l'actualitat del mercat de fitxatges del Barça. En sabrem l'última hora del reforç somiat per un Barça que també va al darrera del jugador del Dortmund, Dembelé. Per presentació, la de la nova samarreta de l'Espanyol que de ben segur no deixarà a ningú indiferent.

ACORD RTVE: EL CONGRÉS APROVA LA REFORMA DE RTVE AMB UN NOU PRESIDENT TRIAT PER CONCURS PÚBLIC
El Congrés dels Diputats ha donat llum verda a que Radio Televisió Espanyola tingui un nou president d'aquí a tres mesos. L'elecció es farà a través d'un concurs públic i amb la votació final de les cambres.
El mateix passarà amb el Consell d'Administració. Ho han acordat PP, PSOE, Units Podem, Ciutadans i el PNB. La proposició impulsada pels socialistes s'ha aprovat gairebé per unanimitat.

COCA DE SANT JOAN: ELS OBRADORS TREBALLEN PER TENIR A PUNT EL MILIÓ 700 MIL UNITATS QUE MENJAREM AQUEST ANY
La calorada compartirà protagonisme per Sant Joan amb el petards i les coques.
Als obradors de fleques i pastisseries es treballa sense descans per tenir-les a punt per demà. Esperen vendre'n 1 milió 700 mil i els preus els mantindran entre els 16 i els 35 euros, en funció de la mida. Després, ja que no les podrem tastar, en veiem unes quantes.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán