L'Informatiu: L'informatiu en 3' - 18/08/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu en 3' - 18/08/2014

18/08/2014 00:02:25
L'informatiu en 3' - 18/08/2014 L'informatiu en 3' - 18/08/2014
L'informatiu en 3' - 18/08/2014 00:02:25 18/08/2014
Sinopsis

 

BOICOT DE RÚSSIA 

La Comissió Europea aprova ajuts de 125 milions d'euros per als agricultors

La Comissió Europea ha anunciat aquest matí ajuts per valor de 125 milions d'euros per compensar els problemes causat a l'agricultura pel boicot rus als productes europeus. Aquests diners serviran per la retirada i la distribució gratuïta de les fruites i verdures que es fan malbé. Una altra de les conseqüències d'aquesta situació és la reducció del temps de durada dels contractes dels temporers de Lleida. 

El PSC s'ofereix a Mas

ICV DEMANA A CIU I ERC QUE S'ACLAREIXIN

Davant de les discrepàncies públiques entre Convergència i Esquerra sobre com afrontar l'anul·lació de la consulta per part del ConstitucionaL, el PSC s'ofereix a Artur Mas com a soci alternatiu. Iniciativa els demana que s'aclareixin i el PP recorda al president català que ha de complir la llei.

Una taca a Riba-Roja

4 MUNICIPIS SENSE AIGUA POTABLE

Els habitants de 4 municipis de la Ribera d'Ebre estan sense suministrament d'aigua potable perquè ha aparegut una taca a la superfície del pantà de Ribaroja. En les properes hores es coneixeran els resultats de les anàlisis que han realitzat però tot apunta que podrien ser microalgues en descomposició.

Robatoris als polígons 

ELS EMPRESARIS VOLEN MÉS SEGURETAT

Preocupació entre els petits i mitjans empresaris pels robatoris que es produeixen als polígons industrias i que són més habituals a l'estiu. De fet, molts acaben contractant seguretat privada per evitar que s'emportin maquinària i coure. Els Mossos diuen que és un delicte que va de baixa. 

El Gamper de Luis Suárez

NEYMAR I XAVI JA TENEN L'ALTA MÈDICA

Luis Suárez serà el gran atractiu del Trofeu Joan Gamper que juga el Barça aquesta nit. A més de l'uruguaià, a qui també s'espera al Congrès de Penyes, els barcelonistes podran veure disputar els primers minuts de la pretemporada a homes com Messi i Neymar, que ja té l'alta mèdica, igual que Xavi Hernández.

Una xarxa social que recull els locals on es pot entrar la bicicleta

I al final de L'Informatiu us parlarem d'una xarxa social que resol un dels problemes més habituals dels qui utilitzen la bicicleta per anar per la ciutat: la seguretat  L'objectiu és fer un llistat dels locals que permeten entra la bici i així no haver-la de deixar al carrer

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán