L'Informatiu: L'informatiu en 3' - 09/12/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu en 3' - 09/12/2014

09/12/2014 00:02:35
L'informatiu en 3' - 09/12/2014 L'informatiu en 3' - 09/12/2014
L'informatiu en 3' - 09/12/2014 00:02:35 09/12/2014
Sinopsis

 LA PETICIÓ DE LA FISCALIA

DEMANA L'EXCULPACIÓ DE LA INFANTA I 19,6 ANYS DE PRESÓ PER URDANGARIN

La fiscalia anticorrupció demana al jutge del cas Nóos que exculpi la Infanta Cristina al considerar que no hauria comès cap delicte però si se n'hauria beneficiat i, per tant, li demana més de mig milió d'euros. El fiscal demana que 14 persones vagin a judici i sol·licita 19 anys i mig de presó per Iñaki Urdangarin i el seu soci Diego Torres. L'acusació popular de Manos Limpias si que demana 8 anys de presó per la Infanta. 

VENT I MALA MAR 

ACTIVADES LES  ALERTES PER FORTES VENTADES A TOT EL TERRITORI

El temporal de vent es mantindrà a la tarda amb ratxes que continuaran superant els 100 km/h al Pirineu, al NE i a l'Ebre. Al Litoral i Prelitoral Central també bufarà a cops de 60 a 80 km/h. El temporal de mar aixeca onades superiors als 2 metres i a la Costa Brava les onades seran d'entre 3 a 6 metres. La nevada al Pirineu deixarà gruixos de 20 a 40 cm a la cara nord i de 5 a 15 cm a la resta. Tot això acompanyat de sol, de baixes temperatures i d'una sensació de fred intensa.

MARIANO RAJOY DEMANA A ARTUR MAS QUE RECUPERI EL SENTIT COMÚ

En una entrevista al canal mexicà Televisa, Mariano Rajoy demana a Artur Mas que recuperi el sentit comú i torna a mostrar el seu rebuig a la reforma de la Constitució. Mentrestant, seguim pendents de la trobada prevista per aquesta setmana entre el president català i Oriol Junqueras.

LUIS ENRIQUE TREU PRESSIÓ NO CONSIDERA VITAL ACABAR PRIMERS

Luis Enrique diu que quedar primers de grup a la Champions té una importància relativa. El tècnic del Barça vol treure així pressió als seus homes de cara al partit de demà contra el Paris Saint Germain. Dani Alves i Rafinha se'l perden per sanció.

BARCELONA ACULL LA FINAL DEL GRAND PRIX DE PATINATGE SOBRE GEL

I aquesta que esteu veient es la pista de gel que s'ha instal·lat al Fòrum de Barcelona per acollir a partir de dijous la final del Gran Prix, una de les cites mundials més importants del patinatge artístic. Avui l'ha inaugurada el madrileny Javier Fernández. El canal Teledeporte us oferirà en directe la majoria de les proves.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán